"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Τα Καλύτερα Deals για να αποδράσεις το Δεκαπενταύγουστο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Bασιλική Θεοδωρίδου : Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, είναι η περίοδος όπου πολλοί έχουν ήδη ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές διακοπές τους, ενώ άλλοι ανυπομονούν να τις ξεκινήσουν. Ο Δεκαπενταύγουστος είναι για τους περισσότερους η ιδανική αφορμή για να αποδράσουν. Οι τιμές στα ξενοδοχεία κατά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου είναι συνηθώς αυξημένες λόγω της μεγάλης προσέλευσης. Ακόμα και εκείνη την περίοδο υπάρχει τρόπος να βρεις μια οικονομική λύση, έστω και την τελευταία στιγμή. Πως; Ψάξε έξυπνα! Βρήκαμε για εσένα εξαιρετικές προσφορές, κάτω από 35 ευρώ ανά διανυκτέρευση, σε πολύ δημοφιλείς πρooρισμούς της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του Δεκαπενταύγουστου.

Δεκαπενταύγουστος 2015:
Οι καλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα

 


ΚΡΗΤΗ
Κερατόκαμπος από 22 ευρώ


Το νησί που τα έχει όλα, που συναρπάζει κάθε επισκέπτη του και δίνει άλλο νόημα στον ορισμό «καλοκαιρινές διακοπές». Η Κρήτη κερδίζει κάθε ταξιδευτή και το γεγονός αυτό κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι.  Εμπνεύσου από το αφιέρωμα μας στην Κρήτη και κλείσε άμεσα το δωμάτιό σου από μόλις 22 ευρώ.

1 Boats on Lake Voulismeni. Agios Nikolaos, Crete ξενοδοχεια δεκαπενταυγουστος

Κρήτη από 22€


ΠΗΛΙΟ
Άφησσος από 24 ευρώ


Το βουνό των Κένταυρων, ή κατά τη μυθολογία το εξοχικό των θεών του Ολύμπου, είναι μια από τις καλύτερες επιλογές στη περιπτωση που το μόνο μέσο που θέλεις να χρησιμοποιήσεις είναι το αυτοκίνητο. Κάθε εποχή προσφέρει στον επισκέπτη του διαφορετικές εικόνες. Διαθέτει μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας – όπως ο Μυλοπόταμος, η Νταμούχαρη, η Φακίστρα- , γραφικά χωριά και πλούσια φύση. Ανακάλυψέ το ολόκληρο με διαμονή που ξεκινά από μόλις 24 ευρώ.

Mylopotamos beach Pelion © Lucian Bolca ξενοδοχεια δεκαπενταυγουστος

Πήλιο από 24€


ΕΥΒΟΙΑ
Αιδηψός από 24 ευρώ


Η Εύβοια προσφέρεται για κοντινές αποδράσεις μιας και απέχει λιγότερο από δυο ώρες οδήγησης από την Αθήνα. Το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας διαθέτει άρτια τουριστική οργάνωση είναι ιδανική επιλογή για μια τριήμερη καλοκαιρινή εκδρομή. Βρες ξενοδοχείο από 24 ευρώ το δίκλινο δωμάτιο.

Vythouri Evoia © Maria Apostolou ξενοδοχεια δεκαπενταυγουστος

Εύβοια από 24€

 


ΡΟΔΟΣ
Αρχάγγελος από 27 ευρώ


Τι θα έλεγες να ζωντανέψεις το προσωπικό σου μεσαιωνικό παραμύθι με ένα ταξίδι στη Ρόδο; Θα χρειαστείς αρκετές μέρες για τη γυρίσεις ολόκληρη, μη σε αποθαρρύνει όμως το κόστος διαμονής, καθώς μπορείς να βρεις δωμάτιο από 27 ευρώ.

Lindos © porojnicu (1) ξενοδοχεια δεκαπενταυγουστος

 Ρόδος από 27€


ΛΕΣΒΟΣ
Πέτρα από 25 ευρώ


Η Μυτιλήνη, ο Μόλυβος και το Πλωμάρι είναι μερικές μόνο περιοχές της Λέσβου που θα σε κάνουν να την ερωτευτείς. Θα σε κερδίσει το ιδιαίτερο χρώμα, η μοναδική αρχιτεκτονική και η σημαντική ιστορική της σημασία. Η Λέσβος είναι ένα ζωντανό νησί που προσφέρεται τόσο για οικογενειακές διακοπές, όσο και για διακοπές με παρέα. Η διαμονή σε ξενοδοχείο της Λέσβου ξεκινά από 25 ευρώ. Άδραξε την ευκαιρία!

Mytilene-sunset-Charalambos-Siminis 1 ξενοδοχεια δεκαπενταυγουστος

 Λέσβος από 22€


ΚΩΣ
Καρδάμαινα από 29 ευρώ


Εύφορο κλίμα, βουνοκορφές με καταπράσινες πλαγιές, υπέροχες παραλίες με κρυστάλλινα νερά, μνημεία και λίγο από την αίγλη του παρελθόντος σε συνδυασμό με την κοσμοπολίτικη αύρα του παρόντος, είναι λίγα από τα γνωρίσματα που κάνουν κάποιον να χαρακτηρίσει την Κω «το στολίδι του Αιγαίου». Μάθε τα μυστικά των ντόπιων εδώ και κλείσε τη διαμονή σου από μόλις 29 ευρώ.

Kos Island © rosensterne ξενοδοχεια δεκαπενταυγουστος

Κως από 29€


ΓΥΘΕΙΟ
Σκάλα Λακωνίας από 30 ευρώ


Το Γύθειο είναι μια όμορφη πόλη της Πελοποννήσου που προσφέρεται για αποδράσεις τελευταίας στιγμής, κυρίως λόγω της εύκολης προσβασιμότητας από την Αθήνα. Η τοποθεσία της πόλης δεν είναι το μόνο θετικό της, κάθε άλλο· οι παραλίες με τα βαθυγάλανα νερά, το επιβλητικό ναυάγιο, το νησιώτικo ύφος, τα νεοκλασικά και οι φημισμένες ψαροταβέρνες συμπληρώνουν την εικόνα του Γυθείου. Για να το γνωρίσεις κλείσε δωμάτιο στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ.

Dušan Zidar 54426662 (1) ξενοδοχεια δεκαπενταυγουστος

Γύθειο από 29€


ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Άγιος Νικόλαος από 35 ευρώ


Ένα από τα δημοφιλέστερα νησιά της Ελλάδας με αξιοθέατα και παραλίες απαράμιλλου κάλλους. Το ναυάγιο, οι μπλε σπηλιές, το Μαραθονήσι, το ενετικό κάστρο, το εθνικό θαλάσσιο πάρκο στο Γέρακα είναι μερικά από τα σημεία που θα στιγματίσουν την επίσκεψη σου στη Ζάκυνθο. Οι προσφορές στα ξενοδοχεία ξεκινούν από 35 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Zante blue caves © Lucian Bolca 1 ξενοδοχεια δεκαπενταυγουστος

Ζάκυνθος από 35€


ΣΑΜΟΣ
Κοκκάρι από 31 ευρώ


Το νησί όπου κάθε τύπος ταξιδιώτη βρίσκει ενδιαφέρον. Η Σάμος έχει πολλά διαφορετικά πρόσωπα· ενδείκνυται τόσο για ήρεμες όσο και για κοσμοπολίτικες διακοπές, ανάλογα τα μέρη που θα επιλέξεις να επισκεφτείς. Θα χρειαστείς το λιγότερο μια εβδομάδα για να τη γυρίσεις. Με τη διαμονή μπορεί σου να κοστίσει μόλις 30 ευρώ ,ίσως αποφασίσεις να μείνεις και λίγο παραπάνω!

Samos Megalo Seitani © Nikos Hatziiakovou ξενοδοχεια δεκαπενταυγουστος

Σάμος από 30€


ΚΕΡΚΥΡΑ
Κάβος από 33 ευρώ


Ραντεβού στο νησί των Φαιάκων, στο νησί με το βενετσιάνικο αέρα, στην Κέρκυρα. Ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της χώρας μας, με κύρια χαρακτηριστικά του την πλούσια βλάστηση και τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου. Έαν δεν έχεις επισκεφτεί ακόμα την Κέρκυρα, τότε το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου είναι η ιδανική περίοδος για να το κάνεις. Βρες το δωμάτιο σου από 33 ευρώ.

Agios Georgios beach in sunset, Corfu island © sola_sola (1) ξενοδοχεια δεκαπενταυγουστος
Παραλία Άγιος Γεώργιος , Κέρκυρα © sola_sola

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης