"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Τα μεσάνυχτα ανέλαβε ο εργολάβος τη φύλαξη του Νοσοκομείου Τρικάλων – Σαν τις μαϊμούδες συνδικαλιστές χορεύουν όπως τους παίξει το νταούλι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για μία ακόμη προδιαγεγραμμένη εξέλιξη στο χώρο της
υγείας.

Τα μεσάνυχτα 7 εργαζόμενοι στη φύλαξη του Νοσοκομείου πέρασαν την πόρτα της ανεργίας , αφού εγκαθίσταται ο ιδιώτης εργολάβος.

Βγάλτε επιτέλους το σκασμό” αναφέρει η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών και όπως τονίζει “αν νοιαζόσασταν για τους εργαζόμενους δε θα στέλνατε στο πυρ το εξώτερο τη σταθερή εργασία , δε θα στέλνατε στα σαγόνια των καρχαριών τη δημόσια και δωρεάν υγεία. Εσείς δε βάλατε την υπογραφή σας για όλα αυτά; Εσείς δεν ήσασταν που αρνηθήκατε- και μέσω της αναθεώρησης του
Συντάγματος- τη μη μονιμοποίηση των συμβασιούχων στην υγεία και σε όλο το δημόσιο;..κι ας
καλύπτουν σταθερές ανάγκες”

Με βαριές κουβέντες επιτίθεται και στους συνδικαλιστές “είτε είναι ΔΑΚΕ που έχει και «υγειονομικό
όραμα» , είτε είναι ΔΑΚΕ που έχει ρεαλισμό , είτε είναι ΠΑΣΚΕ , είτε είναι πρώην ΠΑΣΚΕ και τώρα
ΣΥΡΙΖΑ , είτε είναι Δημοκράτες και Συνεργάσιμοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ , είτε είναι αυτόνομοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ..
Μία φάτσα , μία ράτσα όλοι τους !

Σαν τις μαϊμούδες του «γύφτου» , χορεύουν όπως τους παίξει το νταούλι τ’ αφεντικό ,όπως
τους τραβήξει τ’ αυτί ο υπουργός , ο βουλευτής , ο διοικητής , ο πρώην διοικητής και «κολλητός»
του πρώην υπουργού.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιά άλλη μία φορά θα ρωτήσω.Εφ’ όσον θα υπάρχουν τα κέρδη τού εργολάβου κάποιος χάνει.Ή οι εργαζόμενοι με λιγότερες αμοιβές ή θα είναι αριθμητικά λιγότεροι ή το Νοσοκομείο θα πληρώσει περισότερα.Είναι χαρακτηριστική η αφωνία των περισσότερων πολιτικών κομμάτων και συνδικαλιστικών φορέων όπως καί των συνήθων σχολιαστών της ιστοσελίδας.Προτιμούν να αμπελοφιλοσοφούν γιά το “φυλλο”των αγγέλων παρά γιά προβλήματα των εργαζομένων.

    • Μα είναι προφανές ότι κάποιος χάνει και επιπλέον θα πρέπει να μπει το ερώτημα. Πόσο κόστιζαν πριν την εργολαβία και πόσο κόστιζουν τώρα οι υπήρεσίες. Λιγότεο ή περισσότερο; Γιατί κατι μου λέει ότι τώρα είναι ακριβότερες.

    • Διότι υπάρχει και το κόστος αναλώσιμων και το διοικητικό κόστος διαδικασιών για δεκάδες συμβάσεις.
      Αλλά που να γνωρίζουν από οutsourcing οι κρατιστές…

      • Αουτ-σούρσιν λοιπόν, τσκ τσκ… Τι λέει ρε παιδί μ΄. Μεγάλο πράμα η μόρφουσ΄.
        Υ.Γ. Γέμισε η Ασκληπιού από …αουτ-σουρσινάδες με ένα τάλιρο στην τσέπη για καφέ. Και αυτό από καμιά θεία, γιαγιά κλπ. Για δουλειά δεν πάει κανένας, διότι έχει πτυχίο. Εκεί, και ο Κίμων Αγγελούτσος. Αυτός ήτο πρώην …νομάρχης.

      • Δεν μας το κάνεις λιανά να το καταλάβουμε;Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι δεν ήταν δημόσιοι υπάλληλοι.Με ατομικές συμβάσες ήταν.Τώρα θα υπάρχει και το κέρδος τού εργολάβου.Διοικητικό κόστος μηδέν,υπάρχει ούτως ή άλλως το διοικητικό προσωπικό,τα υλικά δεδομένα εκτός και αν με τον εργολάβο παίξει “σαβούρα”.Α ρε φουκαρά “δικαιωματιστή” οι Αγγλικούρες σε μάραναν.

        • Ενώ είσαι άσχετος με το θέμα, κάνεις και τον έξυπνο. Στα σοβαρά ΕΣΥ κάνουν outsourcing, αντί να ανακατεύει χαρτιά το διοικητικό προσωπικό για τις συμβάσεις, και έτσι ασχολείται με τους δείκτες αξιολόγησης της υπηρεσίας και με άλλες δουλειές.
          Αλλά οι κρατιστές θέλετε συμβασιούχους, για ρουσφετάκια και ψηφαλάκια .

          • Αντιπροτείνω να δοκιμάσουμε και το …insoursing , προσλαμβάνοντας μερικά corresponding members. Επίσης να συνάψουμε και ένα marine insourance policy.
            Υ.Γ. Ντου γιου ράιτ ένι μαστρουμπέισιον του πας δε χάουαρ;

      • Ποιο αουτσόρσιν τρομάρα σας που έτσι και σας είχα υπαλλήλους θα φοβόμουν μην δώσετε λάθος ρέστα και «μπούμε από μέσα». Μου μάθατε και τα αναλώσιμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης