"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Τα Πουλιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Δημιουργούν!!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

seo

Τα Πουλιά για άλλη μια φορά άνοιξαν τα φτερά τους και την φαντασία τους και δημιούργησαν μια πολιτεία από ζαχαρωτά σε μια ακόμα δράση που συμμετείχε το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Τοπικό Τμήμα Τρικάλων.

Οι μικροί μας αρχιτέκτονες πήραν μέρος στο πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Arkki (School of Architecture for Children and Youth) που ήρθε στην Ελλάδα απο την Φινλανδία και ξεκίνησε την δράση του και στα Τρίκαλα με κύκλους εργαστηρίων για παιδιά ηλικίας από 6 εως 13 ετών στο φροντιστήριο αγγλικών UK, Ειρήνη Στράκαρη στην πλατεία Παλαιού Δεσποτικού.

seo 2

Στο πρώτο εργαστήρι με τίτλο Sweet Architectureσυμμετείχαν τα Πουλιά το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου και σαν μικροί αρχιτέκτονες εντυπωσίασαν όλους με το ταλέντο τους και τις κατασκευές τους. Τα παιδιά ακολούθησαν με προσοχή τις οδηγίες των υπεύθυνων αρχιτεκτόνων και αποχώρησαν γελαστά και χαρούμενα με τις δημιουργίες τους. Απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι μπορούν να χτίσουν και να οραματιστούν αλλά και να προσφέρουν σε όλους εμάς μια γλυκιά, ζαχαρένια ικανοποίηση ότι το μέλλον τους ανήκει και είναι αποφασισμένα να το ομορφύνουν.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο τους υπεύθυνους του Arkkiγια την καθοδήγηση και την μοναδική εμπειρία που μας πρόσφεραν, όσο και την κυρία Ειρήνη Στράκαρη για το χαμόγελο και την πολύ ζεστή φιλοξενία.

                                                                                                                                    Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

                                                                                                                                    Τ.Τ Τρικάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης