"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Τα πραγματικά προβλήματα του Tρικαλινού λαού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα τελευταία  χρόνια παρατηρείτε όλο και περισσότερο το φαινόμενο  ενός περίεργου εναγκαλισμού των πολιτικών με τους λειτουργούς της εκκλησίας.

Στο νομό μας έγινε πλέον συνήθεια. Οι πολιτικοί μας, κυρίως οι των δεξιοφρόνων τάσεων, να παρουσιάζουν παντοιοτρόπως στα ΜΜΕ  τις κάθε είδους συμμετοχές τους στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της εκκλησίας  με στόχο την κατάκτηση της ψήφου των θρησκευόμενων πολιτών.

Η δε εκκλησία ανταποκρίθηκε  δεόντως, προς τούτο, όρισε καθώς φαίνεται και εξειδικευμένο ιερωμένο σε τέτοιου είδους ευχές.

 Η πρακτική αυτή, εκτός του ότι οι εικόνες της δείχνουν έναν ιδιότυπο μεσαιωνισμό εν έτη 2022‼‼! είναι και άκρως επικίνδυνη γιατί εμπεριέχει εκτενώς το στοιχείο του αποπροσανατολισμού του κόσμου από τα πραγματικά του προβλήματα.

 Κύριοι της πολιτικής ζωής του τόπου μας, κρατήστε τις θρησκευτικές  σας απόψεις και πρακτικές της λατρείας σας για τον εαυτό σας, το Λαό του νομού μας δεν τον αφορούν, τα προβλήματα του είναι άλλα.

 Παραθέτω τα πιο σημαντικά :

α) Το οικονομικό ζήτημα και τα εξ αυτού συνακόλουθα.

-Ξέρετε πόσοι συμπολίτες μας αμείβονται με μισθούς πείνας και δεν μπορούν να βγάλουν πέρα το μήνα;  Τι προτίθεστε να κάνετε για αυτούς;

– Γνωρίζετε πόσοι είναι οι άνεργοι στο νομό μας και ποια είναι η πολιτική σας θέση για την μείωση της ανεργίας;

β) Αναπτυξιακά θέματα:

-Ποιες είναι οι θέσεις σας για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων του νομού μας; Τι θα γίνει με το φράγμα της Πύλης καθώς και με τα άλλα παρόμοια έργα στο νομό μας;

– Ποιες είναι  οι θέσεις σας για το έργο της εκτροπής του άνω ρου του Αχελώου και η λειτουργία του εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας;   

Αυτά είναι μερικά από τα πραγματικά προβλήματα των  πολιτών του νομού μας τα οποία απαιτούν άμεση λύση, σταματήστε να τους εμπαίζετε για το καλό όλων μας.

Δικαιόπολης           

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ σωστό σχόλιο!
    Αλλά γιατί δεν ρωτάτε τα ίδια για τους αριστερούς πολιτικούς που σαμποτάρουν το φράγμα του Αχελώου, κυνηγάνε κάθε μορφή επένδυσης στο νομό και προσκυνάνε τους “αριστερούς αγίους” του εμφυλίου?

  2. πολύ σωστά και δίκαι τα γράφεις! Αλλά εδώ γίνεται αγώνας για τα ψιφαλάκια κυρίως από τους δεξιόστροφους αλλά εσχάτως και από τους αριστερούς που το παίζουν κι αυτοί θεοσεβούμενοι. Φαντάζομαι ότι θα είδες τα προκλητικά τραπεζώματα του Ιερώνυμου “παρά θιν αλός” σε μια φτωχική του κατοικία που οι συνδαιτυμόνες του έσπευσαν να του υποσχεθούν ότι θα του φτιάξουν το δρόμο, μην περπατάει η κουρσάρα του στο χωματόδρομο και πολύ λυπήθηκαν οι αριστεροί που χάσανε την ευκαιρία να είναι κι αυτοί το τραπέζι για να βγάλουν και τις σχετικές φωτο. Εδώ παίζεται το μέλλον τους κυρίως το επαγγελματικό, γιατί διαφορετικά πρέπει να ψάχνουν για δουλειά ( γιατί η καλύτερη δουλειά είναι η τεμπελιά και με πολλά λεφτά), όλα τ άλλα είναι ψιλά γράμματα. Αριστεροί, δεξιοί όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν

  3. Αγαπητέ Trikaline
    Κατ’ αρχάς χαίρομαι που συμφωνείτε με το γενικό πνεύμα του κειμένου περί των προβλημάτων του Λαού του νομού μας.
    Σε ότι αφορά τους πολιτικούς, εγώ τουλάχιστον προσωπικά, αν έχετε παρακολουθήσει και κρίνει αμερόληπτα τα σχόλια μου, δεν τους διακρίνω σε αριστερούς και δεξιούς, κεντρώους κλπ αλλά σε δημιουργικούς και καταστροφικούς.
    Οι δεύτεροι έχουν και τα προσωνύμια: ψηφοθηρικοί, πολιτικάντηδες, τσαρλατάνοι, απατεώνες, αδιάφοροι, συμφεροντολόγοι, στενόμυαλοι, τοπικιστές κλπ.
    Έτσι πρέπει να τους βλέπουν και οι πολίτες και να πράττουν τα δέοντα στις εκλογές.
    Σε ότι αφορά τους αριστερούς πολιτικούς και συγκεκριμένα αυτοί που σαμποτάρουν το φράγμα του Αχελώου, τους έχω χαρακτηρίσει και στο παρελθόν πολλαπλώς. Είναι καθαρά τοπικιστές, αντικοινωνιστές και αδιαφορούν για το κοινό καλό. Η αντίθεση τους σε ένα τόσο μεγάλο έργο είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτη και καταστροφική.
    Για αυτούς που κυνηγάνε την κάθε μορφής επένδυσης , έχω να πω μόνο ένα «καταστροφικοί»
    Σχετικά με την αναφορά σας για τους αριστερούς τους οποίους αναφέρετε με μια αοριστία, έχω να παρατηρήσω τα παρακάτω:
    a) Oι γνήσιοι αριστεροί είναι ελάχιστοι και είναι ηθικά σύμφωνοι με τις αρχές των.

    b) Οι πολλοί είναι μεταλλαγμένοι άρα και απρόβλεπτοι. Να μην ξεχνάτε πως και ο Μουσολίνι από την αριστερά ξεκίνησε.

    Δικαιόπολης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης