"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Τα Τρικαλινά βόδια του Σάκη Ρουβά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η επίσκεψη του μεγάλου και λαοφιλούς καλλιτέχνη κ. Σάκη Ρουβά που όπως μας ενημέρωσαν τα τοπικά sites, σκέφτεται να επενδύσει στα μέρη μας τα 215.000 ευρώ από το υστέρημά του που με κόπο απέκτησε από την 17λεπτη συναυλία του τη παραμονή της πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα, ήταν η είδηση τη περασμένη εβδομάδα στα Τρίκαλα.


Ακόμη πιο σημαντικό είναι το γεγονός, ότι το ίνδαλμα του πενταγράμμου που έξυπνα ο famous Δήμαρχος μας απέφυγε να φωτογραφηθεί μαζί του τη δεδομένη στιγμή, θα δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στο πρωτογενή τομέα παραγωγής και συγκεκριμένα θα ασχοληθεί με την εκτροφή Τρικαλινών βοδιών.


Διαβάζοντας περιχαρής τη παραπάνω είδηση, συνειρμικά μου ήρθε στο νου ο παλαιός αστικός μύθος της Θεσσαλίας που περιγράφει γλαφυρά το κληρονομικό δικαίωμα πολιτικής οικογένειας γειτονικού νομού, σε 15.000 ψηφοφόρους – βόδια.


Τις σκέψεις μου όμως διέκοψαν αίφνης τα δελτία ειδήσεων των “έγκυρων” τηλεοπτικών καναλιών, που στην “άδολη” προσπάθειά τους να αποκρύψουν τα πρόσφατα στοιχεία για την αύξηση του δημοσίου χρέους κατά 20 δις μέσα σ` ένα χρόνο και να αποπροσανατολίσουν το αφελές κοινό τους από την ακρίβεια, κατακλύζουν την ελληνική κοινωνία με sex, βιασμούς και αποπλανήσεις ανηλίκων.


Εν κατακλείδι τούτος ο “περιούσιος” λαός απέδειξε περίτρανα, ότι ούτε την ελευθερία των ΜΜΕ μπορεί να διαχειριστεί αλλά ούτε και τη Δημοκρατία μπορεί να αντέξει.

Κώστας Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης