"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15 C
Trikala

Τα «χάλια» του νοσοκομείου Τρικάλων στη Βουλή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Πρώην υπουργός υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο βουλευτής Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος φέρνουν προς συζήτηση στη βουλή το θέμα του νοσοκομείου Τρικάλων .

Ασφαλώς και έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον ν΄ακούσουμε τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης και βέβαια την ανάληψη ευθυνών από τους δύο πρώην κυβερνητικούς .

Είναι αλήθεια ότι παρά το γεγονός ότι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κινούνται στην κατεύθυνση παγίωσης ενός υψηλού επιπέδου νοσηλευτικών γνώσεων τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Τρικάλων είναι εκρηκτικά .

Ενδεικτικά η κατάσταση που επικρατεί σε διάφορες κλινικές , έχει ως εξής :

OYΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ – Υπάρχουν δύο 2 γιατροί [ 1 μόνιμος,και 1 επικουρικός ] .  Από 7 εφημερίες.  15 μέρες το μήνα δε δέχεται περιστατικά γιατί δεν εφημερεύει  και 15 λειτουργεί κανονικά.

ΩΡΛ – Δεν υπάρχει τίποτα ,  ούτε γιατρός, ούτε ασθενείς , μόνο προιστάμενος χωρίς αντικείμενο, φυσικά.

Β΄Παθολογική – Από τους πέντε γιατρούς απουσιάζουν οι δύο [ απόσπαση και αναρρωτική ] και η κλινική λειτουργεί μόνο με τρεις γιατρούς. Ο ένας από τους τρεις , ο επικουρικός γιατρός λήγει η σύμβαση του το προσεχές διάστημα και ο άλλος έχει καταθέσει τα χαρτιά για μετάθεση. Απομένει ένας γιατρός.

ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ –  κλειστή για 2 χρόνια. ούτε γιατρός, ούτε ασθενείς, μόνο Προιστάμενος χωρίς αντικείμενο

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ – Δεν υπάρχει τον τελευταίο χρόνο

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ – Μετά τα χίλια βάσανα που πέρασε , υπολειτουργεί προς το παρόν . Με απόφαση του Δ.Σ. δεν λειτουργεί 12 ημέρες κάθε μήνα και τα περιστατικά εξυπηρετούνται από την παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Καρδίτσας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. τωρα τον πηρε ο πονος τον σακη???οταν συναινουσε με τον ανεργο και αεργο δον κιχωτη και προσλαμβαναν πλαστικους χειρουργους και αλλους μουγγα????εργα και ημερες Παρθενη αυτα…και ποσα θα βγουν ακομη….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης