"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

Τα Χριστούγγενα θα είναι έτοιμο το 18ο Νηπιαγωγείο

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Ένα νέο διδακτήριο θα είναι έτοιμο στην πόλη των Τρικάλων τα Χριστούγεννα του 2015. Πρόκειται για το διδακτήριο που θα στεγάσει τις ανάγκες του 18ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων και για το οποίο χθες υπογράφτηκε η σύμβαση, ανάμεσα στον Δήμαρχο Τρικκαίων και τον εργολάβο. Πρόκειται για το πρώτο έργο που υπέγραψε ως Δήμαρχος ο κ. Παπαστεργίου. Η ανάδοχος εταιρία «ΣΙΑΚΑΒΑΡΑΣ ΔΗΜ. & ΣΙΑ Ο.Ε.» προσέφερε έκπτωση 13% επί του προϋπολογισμού 595.000 ευρώ, επομένως η σύμβαση ανήλθε στο ποσό των 517.650 ευρώ. Το διδακτήριο θα είναι χωρητικότητας 50 νηπίων και θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο εμβαδού 995,61 μ2 (στο Ο.Τ. 1160A), πριν τις εγκαταστάσεις του ΚΑΠΗ στην οδό Καλαμπάκας.

Το κτίριο θα είναι ισόγειο, εμβαδού 298,57 τ.μ. και θα περιλαμβάνει δύο αίθουσες διδασκαλίας, μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (ενοποίηση αίθουσας διδασκαλίας και χώρου αναμονής), χώρο αναμονής, γραφεία διοίκησης, χώρο ανάπαυσης νηπίων, τραπεζαρία-κουζίνα, αποθήκη, λεβητοστάσιο και χώρους υγιεινής.

Η προσπέλαση στο κτίριο θα γίνεται από δύο εισόδους, ενώ η πρόσβαση των Α.Μ.Ε.Α. θα επιτυγχάνεται με την κατασκευή ραμπών στις δυο κεντρικές εισόδους.
Ο κ. Παπαστεργίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, καθώς η πόλη αποκτά ένα διδακτήριο στον ευαίσθητο τομέα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης