"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση τιμά ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση αναμένεται να τιμήσει ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας με εκδήλωση που θα διοργανώσει το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας με ομιλητές συνδημότες, που θα εισηγηθούν θέματα που σχετίζονται με την ιστορία της περιοχής στους απελευθερωτικούς αγώνες.

Ειδικότερα στην εκδήλωση αναμένεται να παραστούν και να μιλήσουν οι Αθανασία Τσιοτινού, φιλόλογος – θεατρολόγος, Κώστας Μιχαλάκης, φιλόλογος-ιστορικός, Αντώνης Παπαμιχαήλ, πρόεδρος της ΕΚΝΤ-εκπαιδευτικός.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεριστάδες, του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού «Άγιος Γεώργιος» και του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τιμούμε την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση, την κήρυξη του Αγώνα για εθνική ανεξαρτησία που οδήγησε στη δημιουργία του πρώτου ανεξάρτητου εθνικού κράτους με το όνομα «Ελλάς» Αναβιώνουμε μνήμες της ελληνικής επανάστασης αποδίδοντας παράλληλα φόρο τιμής στους προγόνους μας, που με γενναιότητα και τη δύναμη ψυχής αγωνίστηκαν για την ελευθερία.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης