"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.6 C
Trikala

Τα Tρίκαλα στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής-Έρχονται Αντ. Σαμαράς , Δημήτρης Κουτσούμπας και Γιώργος Παπανδρέου την Παρασκευή

lafarm

Σχετικά άρθρα

politikoi arxhgoi

Στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής θα βρεθούν τα Τρίκαλα την ερχόμενη Παρασκευή όπου αναμένονται επισκέψεις τριών πολιτικών αρχηγών και συγκεκριμένα του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, του επίσης πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου και του γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα.
samaras1
Ο κ. Αντώνης Σαμαράς, θα βρίσκεται στην περιοχή με αφορμή τον προσυνεδριακό διάλογο συμμετέχοντας στις διαδικασίες της περιφερειακής συνδιάσκεψης των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα. Ο κ. Σαμαράς αναμένεται με ομιλία του να απευθυνθεί στους γαλάζιους των Τρικάλων με την κορυφαία πολιτική εκδήλωση για την περιοχή να πραγματοποιείται στο Art Gallery Hotel.
papandreou-708_3
Την ίδια μέρα το πρωί, ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου θα επισκεφθεί τα γραφεία του κόμματος στα Τρίκαλα. Την προηγούμενη μέρα, θα μιλήσει στη Λάρισα οπότε και από εκεί θα μεταβεί στην πόλη μας για να συναντηθεί με τοπικά μέλη.
koutsoumpas
Eδώ και μέρες έχει προγραμματιστεί εκδήλωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ ενόψει της συμπλήρωσης 70 χρόνων από το θάνατο του Καπετάνιου του ΕΛΑΣ, Αρη Βελουχιώτη, και στην οποία θα παραβρίσκεται και θα μιλήσει ο γραμματέας του κόμματος κ. Δημήτρης Κουτσούμπας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης