"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Τελευταίο αντίο σε έναν σπουδαίο άνθρωπο – Παράδειγμα προς μίμηση από τον Κλοκοτό Τρικάλων.

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Ένας σπάνιος άνθρωπος χάθηκε αυτές τις μέρες. Ένας άνθρωπος που με την στάση ζωής άφησε πίσω του ως  παρακαταθήκη την αξιοπρέπεια, την αλληλεγγύη, το ήθος, χαρακτηριστικά που εκλείπουν στις μέρες μας.

Πρόκειται για τον Βάϊο Αγγέλου από τον Κλοκοτό Τρικάλων  που υπήρξε ευεργέτης της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων.

Στον ιδιαίτερα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο λόγο που προκάλεσε αίσθηση, η Νεφρολόγος κ. Παρασκευή Φούντα, Δ/ντρια της Μονάδας, ανέφερε: 

«Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Τρικάλων. Χάσαμε ένα σπάνιο άνθρωπο, που η ζωή του ήταν και είναι διδαχή και ζωογόνο παράδειγμα για όλους μας.

Ταπεινός, με την εργατικότητά του και από το υστέρημά του στην ξενιτειά υπήρξε δωρητής της Μονάδας μας.

Με το μηχάνημα αιμοκάθαρσης που δώρισε, βοήθησε συνανθρώπους μας να κάνουν ποιοτικότερη αιμοκάθαρση. Έσπευσε γρηγορότερα από την πολιτεία να κάνει αυτό που εκείνη όφειλε να κάνει.

Με τη ζωή του δίδαξε σε όλους μας και στην οικογένειά του που διαπρέπει στη Γερμανία, αξιοπρέπεια – ήθος – αλληλεγγύη.

Η τελευταία του επιθυμία να παρευρεθούμε όλοι εδώ, είναι αναγνώριση της φροντίδας και της αγάπης που πήρε και έδωσε απλόχερα.

Στην αγαπημένη του Μαρία, φύλακα άγγελο του και στα παιδιά, που του συμπαραστάθηκαν τόσο πολύ στον δύσκολο προσωπικό του αγώνα, 13 χρόνια τώρα, ευχόμαστε κουράγιο και να είναι περήφανοι για τον πατέρα και σύζυγο τους.

Καλό ταξίδι.»   

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης