"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.3 C
Trikala

Τελική πρόβλεψη της Singular: Πάνω από 61% το «όχι»

lafarm

Σχετικά άρθρα

kalpes_3

Σύμφωνα με την επίσημη καταμέτρηση, στο 20,57% της επικράτειας, το «όχι» συγκεντρώνει 60,47 %, έναντι 39,53 % που συγκεντρώνει το «ναι» – Η συμμετοχή ξεπέρασε το 50%

Καθαρό προβάδισμα του «όχι» δείχνουν τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών, ενώ η εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος από την Singular Logic δείχνει πως το «όχι» θα ξεπεράσει το 61%.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η ευρωζώνη είναι καταδικασμένη. Η Αγία Γραφή λέει: «Και [ο βασιλιάς του βορρά = Ρωσία, από το δεύτερο μισό του δέκατου ένατου αιώνα. (Δανιήλ 11:27)] θα γυρίσει στη γη του με μεγάλη ποσότητα αγαθών [1945], και η καρδιά του θα είναι εναντίον της άγιας διαθήκης [η εχθρότητα προς τους Χριστιανούς]. Και θα ενεργήσει [υψηλή δραστηριότητα στη διεθνή σκηνή] και θα γυρίσει στη γη του [1991-1993. Η κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και της Σύμφωνο της Βαρσοβίας. Τα ρωσικά στρατεύματα επέστρεψαν στη γη τους]. Τον προσδιορισμένο καιρό θα επιστρέψει [αυτό σημαίνει κρίση, η οποία θα επισκιάσει την Μεγάλη Ύφεση, η διάλυση όχι μόνο της ευρωζώνης, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. Πολλές χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ θα επιστρέψει στη ρωσική σφαίρα επιρροής]». (Δανιήλ 11:28, 29α)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης