"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Την Κυριακή ο φιλικός αγώνας Τρίκαλα-ΑΕΛ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κανονικά θα διεξαχθεί τελικά το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ κόντρα στον ΑΟΤ στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων αυτή την Κυριακή 7 Αυγούστου, στις 7μ.μ. Οι «βυσσινί» ζήτησαν να μειωθεί η τιμή των εισιτηρίων από 10 ευρώ σε 5 ευρώ για τους οπαδούς της ομάδας που θα μεταβούν στα Τρίκαλα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα σε απάντησή της κάλεσε την «ΠΑΕ ΑΕΛ να δεσμευτεί με επίσημη ανακοίνωση πως θα ορίσει την τιμή των 5 ευρώ και για τους φιλάθλους της ομάδας μας ενόψει του επαναληπτικού φιλικού στο ΑΕΛ FC Arena στις 13/8. Στην περίπτωση αυτή η είσοδος των φιλοξενούμενων οπαδών στο πέταλο για το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής θα γίνει με 5 ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση η φιλική αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί».

Το συγκεκριμένο αίτημα έγινε τελικά αποδεκτό με την ΠΑΕ ΑΕΛ να ανακοινώνει ότι «με πολύ μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Τρίκαλα, ότι η τιμή του εισιτηρίου για τους οπαδούς μας που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της Κυριακής θα είναι 5 ευρώ και βεβαίως θεωρούμε αυτονόητο ότι και οι οπαδοί των Τρικάλων θα πληρώσουν 5 ευρώ για την είσοδό τους στο AEL FC ARENA στον χώρο των φιλοξενουμένων στο βόρειο πέταλο».
Κατόπιν και της τελευταίας ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΛ, με την οποία αποδέχεται την είσοδο των φιλάθλων μας στον επαναληπτικό φιλικό αγώνα (13/8) στο AEL FC Arena με 5 ευρώ, ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ κάνει γνωστό πως στο φιλικό αγώνα της Κυριακής (7/8, ώρα 7μ.μ) οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα μπορούν να εισέλθουν στο πέταλο του Δημοτικού Σταδίου με τιμή εισόδου 5 ευρώ.
Στις θύρες, 1-2-3 τα εισιτήρια ορίστηκαν στα 5 ευρώ και στις θύρες 4-5 ορίστηκαν στα 10 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης