"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Την Παρασκευή οι αποφάσεις για Γυμνάσια – Λύκεια

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αλλαγή σχεδίων για το ποιες δραστηριότητες μπορούν να λειτουργήσουν την επόμενη  κιόλας εβδομάδα,  καταγράφεται τις τελευταίες ώρες όπου η προσοχή  όλων, κυβερνητικών παραγόντων και επιστημόνων, έχει στραφεί στην επαναλειτουργία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ως εκ τούτου το ενδεχόμενο να επιστρέψουν  στα θρανία  οι μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, είναι ζωηρό.

Η επιδημιολογική εικόνα  είναι καλή  ωστόσο «οι επιμέρους δείκτες  δεν έχουν ακόμη  επαληθευθεί ως προς την αποκλιμάκωση της μεταδοτικότητας του ιού». Την ημερομηνία της 25ης  Ιανουαρίου για τα σχολεία προτείνει η πρόεδρος των  νοσοκομειακών  ιατρών  Μ. Παγώνη ενώ και ο καθηγητής Δημ. Βατόπουλος προσεγγίζει αυτό το σενάριο. 

Όμως από το υπουργείο Παιδείας δεν αναφέρεται το οτιδήποτε έως στιγμής,  πράγμα που σημαίνει ότι η  1η  Φεβρουαρίου δεν  έχει   απομακρυνθεί  από το τραπέζι.

Όσον δε για τα χιονοδρομικά κέντρα, φαίνεται πως θα παραμείνουν κλειστά και θα ανοίξουν παράλληλα  με την άρση απαγορευτικών μετακίνησης από νομό σε νομό και το άνοιγμα της εστίασης. Αντίθετα δεν αποκλείεται να επιτραπεί το κυνήγι και το ψάρεμα,  αφού όσοι ασχολούνται με τις συγκεκριμένες δραστηριότητες , διαθέτουν  άδειες κι επομένως μπορούν ευκολότερα να ελεγχθούν.

Πηγή: parapolitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης