"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Την Τετάρτη το 1ο Trikki ARTience Συνέδριο για την ανθρώπινη φωνή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πρωτότυπο και άκρως σημαντικός το επιστημονικό και εκπαιδευτικό συνέδριο που πραγματοποιείται στα Τρίκαλα. Πρόκειται για το 1ο Trikki ARTience Συνέδριο για την ανθρώπινη φωνή, που θα διεξαχθεί το διήμερο 8 – 10 Σεπτεμβρίου 2021 στο Μουσείο Τσιτσάνη θα  

Οι καταξιωμένοι επιστήμονες διεθνούς βεληνεκούς, που θα μιλήσουν στο συνέδριο, έχουν αξιοσημείωτο έργο στην αποκωδικοποίηση της ανθρώπινης φωνής. Ενώ και οι αξιόλογοι καλλιτέχνες, εκπαιδευτικοί και επαγγελματίες φωνής, με τη συμμετοχή τους στο συνέδριο, θα συνδράμουν στο κοινωνικό άνοιγμα και την επικοινωνία καινοτόμων μεθόδων και ερευνητικών εργαλείων στην έρευνα και τη χρήση της φωνής. 

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η εταιρική ομάδα PhonoQuest, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, το Μουσείο Τσιτσάνη και τη διεπιστημονική ομάδα Voice Mentoring, με την ευγενική συμμετοχή της DOTSOFT και τη συμπαράσταση της e-trikala A.E..

Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν επιστημονικές διαλέξεις και εισηγήσεις εκπαιδευτικών και καλλιτεχνών, με στόχο την ολιστική προσέγγιση της φωνής ως μηχανιστικό μοντέλο, εκπαιδευτικό εργαλείο, αλλά και ως σημαίνον εκφραστικό μέσο. 

Θα αναλυθεί ο φωνητικός και ακουστικός μηχανισμος, θα διερευνηθούν τα προβλήματα που δημιουργούνται στους εκπαιδευτικούς και τους εκπαιδευτές φωνής και τέλος θα καταδειχθούν οι ιδιαιτερότητες της επαγγελματικής φωνής των καλλιτεχνών.

Απευθύνεται σε:

●      Ωτορινολαρυγγολόγους

●      Φωνιάτρους/ Φωνοθεραπευτές

●      Λογοθεραπευτές

●      Επαγγελματίες και ερασιτέχνες τραγουδιστές

●      Επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς

●      Σπουδαστές των άνω κατηγοριών

●      Καθηγητές φωνητικής και υποκριτικής

●      Εκπαιδευτικούς

●      Δημοσιογράφους

●      Προπονητές

●      Δικηγόρους

●      Ψάλτες

●      Όσους χρησιμοποιούν τη φωνή ως εργαλείο δουλειάς

Το 1ο Trikki ARTience Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Τρικκαίων TrikkART Festival.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ταυτόχρονα και διαδικτυακά, μέσω live streaming στο κανάλι Μουσείου Τσιτσάνη: https://www.youtube.com/channel/UChXtctVa3C-JXr8cEtcoFog.

Είσοδος ελεύθερη.

Είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσης, μέσω ηλεκτρονικής εγγραφής, για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Συνέδριο δια ζώσης ή μέσω live streaming:

Έπειτα από την εγγραφή θα αποσταλεί μέσω email το QR code για τη διά ζώσης παρακολούθηση, καθώς και ο κωδικός εισόδου στο live streaming.

Γενικές πληροφορίες: https://phonoquest.com/trikki-artience-voice-conference

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης