"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Τι θα κάνουν οι δήμαρχοι με τις ανεμογεννήτριες; Tι θα κάνει ο Μιχαλάκης; O Αγοραστός;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Άσχετα τι ψήφισε ή δεν ψήφισε το κάθε κόμμα για τους δικούς του λόγους , το θέμα είναι τι κάνει η τοπική αυτοδιοίκηση. Ο ξεσηκωμός δημάρχων σε διάφορες περιοχές της χώρας για τις ανεμογεννήτριες είναι γεγονός.

Κατά της τοποθέτησης ανεμογεννητριών στον Ασπροπόταμο είχε ταχθεί ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης. Μιλώντας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου [ 16.6.2020 ] ο Χρήστος Μιχαλάκης είπε ένα ηχηρό ΟΧΙ στις ανεμογεννήτριες και όπως είχε τονίσει “δεν θα επιτρέψουμε την καταστροφή του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος , η ανάγκη ανάσχεσης αυτής της λαίλαπας είναι περισσότερο από ποτέ άλλοτε επιτακτική”. 

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πύλης Κωστας Μαράβας [ 19.10.2021 ] είχε επισημάνει ότι “είναι αρνητική η θέση του Δήμου στην κάθε μορφής εγκατάσταση ανεμογεννητριών και στην λειτουργία αιολικών πάρκων”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος διαβεβαίωνε για την αποφασιστική στάση του Δήμου, “να αποτραπεί οποιαδήποτε παρέμβαση στα βουνά μας, με την εγκατάσταση αιολικών σταθμών”.

O Aγοραστός με τον Παπαστεργίου τι θα πράξουν;

Σε λίγο τα μηχανήματα που θα φέρουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι στον πανέμορφο Ασπροπόταμο θ΄αρχίσουν το θεάρεστο έργο τους ενώ – μέχρι τώρα – οι τοπικοί άρχοντες της “περί άλλων τυρβάζουν” ασχολούμενοι καθημερινά με μικρά και ασήμαντα πράγματα.

Στο ίδιο μήκος κύματος , εκτός τόπου και χρόνου και οι αντιπολιτεύσεις.

Ίσως να πιστεύουν ότι έρχεται η πολυπόθητη ανάπτυξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης