"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Τι σόι Αριστερά είναι αυτή ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:   ΧΡΗΣΤΟΣ  ΓΚΙΜΤΣΑΣ

Xρήστος Γκίμτσας: Εγώ πιστεύω τους  « άλλους »

Μετρήστε τα γεγονότα των  ημερών:
-Το   Μαξίμου είναι  αποκλεισμένο από αστυνομικούς και κιγκλιδώματα  για να προστατέψουν τους εγκατεστημένους  εντός του  κυβερνητικούς και  πρωθυπουργικούς παράγοντες της ΠΦΑ (Πρώτης Φοράς  Αριστερά). Δηλαδή  αυτούς που ήλθαν για να καταργήσουν τα κάγκελα.
– Η Βουλή βρίσκεται απομονωμένη από το υπόλοιπο Εθνος με αστυνομικά χαρακώματα και κλούβες προκειμένου να προστατευθούν οι κυβερνητικοί βουλευτικοί αμνοί από τις απειλές του όχλου, δηλαδή  «τους νέους με τα πρησμένα πόδια που τους έλεγαν αλήτες» , κατά τον ποιητή.
– Δυνάμεις ένστολων  προστατεύουν σε όλη την Ελλάδα τα κομματικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ απ’ αυτούς που κάποτε «άλλοι» τους χαρακτήριζαν αναρχοκομουνιστές, ταραξίες, αντιδραστικούς και όργανα σκοτεινών δυνάμεων . Τώρα είναι απλώς και εξοφθάλμως, φτωχοί , άνεργοι,  απελπισμένοι, πρώην  νοικοκυραίοι, και νυν ζητιάνοι.
-Θλιβερός  κυβερνητικός βουλευτής  δήλωσε ότι η κυβέρνηση της ΠΦΑ, ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα «των άλλων »και όχι για τα δικαιώματα των δικηγόρων , όταν οι τελευταίοι διαμαρτυρήθηκαν  για τα  λεγόμενα νέα μέτρα που επιβάλλονται  από το τρίτο μνημόνιο.
Αλήθεια, ποιοι είναι «οι άλλοι;»
Οι γιατροί ;
Οι εκπαιδευτικοί;
Οι αγρότες;
Οι άνεργοι;
Οι έμποροι;
Οι εργάτες;
Οι μηχανικοί;
Οι συνταξιούχοι;
Οι  ένστολοι;
Όλοι στα κάγκελα της διεκδίκησης βρίσκονται!
Οι επαγγελματικοί και επιστημονικοί σύλλογοι απειλούν να διαγράψουν από μέλη τους,  εκείνους τους βουλευτές που θα ψηφίσουν  το νέο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό νομοσχέδιο.
Ακόμα:
Βουλευτές  της ΠΦΑ  όταν εμφανίστηκαν στις αγορές την Μ.  Εβδομάδα, το λιγότερο που εισέπραξαν , ήταν το φτύσιμο.
Ο υπουργός  οικονομικών  απείλησε πως θα παραιτηθεί αν το αφορολόγητο , κάτω από την πίεση των δανειστών,  υποχωρήσει κάτω από τα 9100 ευρώ.  Το ότι το «έκλεισε» στα 8600  ευρώ καθόλου δεν τον κλόνισε, και ακόμα  στην θέση του βρίσκεται, ο θλιβερός δειλός και άνανδρος!
Η πλατεία Συντάγματος για ακόμα μία φορά κουβαλά στις πλάκες της το βαρύ βήμα των κολασμένων που διεκδικούν το αυτονόητο: το δικαίωμα να ζήσουν.
Αλήθεια για τα δικαιώματα ποιών , αγωνίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνησή του;
Οι μόνοι ικανοποιημένοι από τα νέα μέτρα που ψηφίζονται αυτές τις μέρες , και δεν βρίσκονται στους δρόμους των διεκδικήσεων , είναι  οι  δανειστές οι τοκογλύφοι οι πιστωτές  του δύσμοιρου Εθνους.
Αλήθεια , τι σόι « αριστερά» είναι αυτή;

Christos.gim@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης