"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Τολμάνε και μιλάνε

lafarm

Σχετικά άρθρα

Siemens, Novartis, ΚΕΛΠΝΟ, μίζες εξοπλιστικών, Ολυμπιάδα, λίστες Λαγκάρντ, Μπόργιανς, θαλασσοδάνεια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, θαλασσοδάνεια ΜΜΕ, και «Κήρυκα» Χανίων,  υποβρύχια που γέρνουν, διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων, δημόσια έργα μέχρι και δέκα φορές πάνω από την αξία τους, είναι τα λίγα που θυμάμαι, γιατί, για να τα απαριθμήσεις όλα χρειάζονται τόνοι μελάνης και γράφεις ολόκληρο βιβλίο.
Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, από κάτω θα βρεις κι ένα σκάνδαλο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Κι αφού έτσι πορεύτηκαν επί σαράντα χρόνια τρώγοντας και πίνοντας, έχασαν κάθε ίχνος τσίπας και ντροπής και αντί να βάλουν το κεφάλι στην άμμο μήπως καταφέρουν και κρυφτούν, έχουν αποθρασυνθεί τελείως και με την αμέριστη συμπαράσταση των ΜΜΕ της διαπλοκής, που συνέτρωγαν και αμφότεροι κατέστρεφαν τη χώρα, τολμάνε να κουνάνε το δάχτυλο στην κυβέρνηση, γιατί προσπαθεί να βάλει σειρά και τάξη σε αυτή τη ρημαγμένη χώρα.
Και κυρίως γιατί βλέπουν ότι το πάρτυ της διαπλοκής που είχαν στήσει έλαβε τέλος. Και το σπουδαιότερο, ότι όλες οι υποθέσεις οδηγούνται πλέον στη δικαιοσύνη και αργά ή γρήγορα θα λογοδοτήσουν για τα έργα τους.
 Πάντως φροντίζουν και για μας, γιατί μας κάνουν και γελάμε όταν ακούμε καθημερινά ότι οι κυβερνώντες ενδιαφέρονται για τις καρέκλες τους.
Αλήθεια, μέσα σε δυο χρόνια, πότε πρόλαβαν και έγιναν καρεκλοκένταυροι; Μήπως δεν ξέρει ο λαός ότι τρεις οικογένειες,  από τον παππού στον εγγονό διαφέντευαν τον τόπο, Παπανδρέου, Καραμανλής, Μητσοτάκης, από το 1940 και εντεύθεν;
Ακούμε συχνά πυκνά για τη μικρομεσαία επιχείρηση, μήπως νομίζουν ότι οι Έλληνες έχουν μνήμη χρυσόψαρου; Επί των ημερών τους  δεν έκλεισαν 300.000 επιχειρήσεις, επί των ημερών τους δεν έφτασε η ανεργία στο 27%, επί των ημερών τους δεν έφτασε το δημόσιο χρέος στα 320 δις, επί των ημερών τους δεν διαλύθηκε όλη η παραγωγική βάση της χώρας? Αυτοί δεν είναι που διέλυσαν τον πρωτογενή τομέα, αυτοί δεν διέλυσαν την αγροτική παραγωγή;
Όσο κι αν προσπαθούν να φορτώσουν την εγκληματική πολιτική τους σε βάρος του λαού και της χώρας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν θα το κατορθώσουν.
Αναγνωρίζει ο κόσμος ότι γίνεται τεράστια προσπάθεια για να μπορέσει η χώρα να ανακάμψει από την ύφεση και τη λιτότητα.
Ο δρόμος είναι δύσκολος και ανηφορικός αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουμε!
Γιάννης Σίμος
Μέλος της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλα ληγμενα παιρνουν εκει στο ΣΥΡΙΖΑ,ολους αυτους που αναφερει για υπαιτιους της καταστροφης(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) τους ανεστησε ο ΣΥΡΙΖΑ με την κωλοτουμπα που εκανε.Εσεις Συριζαιοι οπουρτουνιστες φερνετε τον μητσοτακη
    στην εξουσια.και τους κανετε και μαγκες τους Δεξιους.
    Υ.Γ Αυτα τα 2 εκατομμυρια που ξεχασε ο Σταθακης να δηλωσει μηπως βρεθηκαν στα βοσκοτοπια του Καλογριτσα…

  2. Καλά , πόσα θες μας τρελάνεις μέλος της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙκ; Αυτούς που καταγγέλεις (ΖΙΜΕΝΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ κλπ) μέσα στο κόμμα σας είναι και μάλιστα σε υπουργικές θέσεις,. Δεν τους ξέρείς και θέλεις μήπως ονόματα; Αντί να ντρέπεσαι που είχες πάρει βουνά και λαγκάδια και φλόμωσες τον κόσμο στα ψέματα (τι μνημόνια θα έσκιζες, τι συντάξεις θα επανέφερες, τι μισθούς θα αποκαθιστούσες και όλα αυτά μέχρι να βγεί βουλευτίνα η αδιόριστη καθηγήτρια με μηδενικά μεροκάματα στην ζωή της, έχεις μούτρα και μιλάς. Εσυ που έκανες γαργάρα την συνεργασία με τους ΑΝΕΛ. Μήπως θυμάσε την γν’ωμη των συνέδρων στο ιδρυτικό συνεδριο του ΣΥΡΙΖΑ για τούς ΑΝΕΛ; Δίπλα και λίγο κάτω απο την χρυσή αυγη τους είχαν βάλει και εσύ καμαρώνεις για την συνεργασία μαζί τους!
    Εσείς που θα αλλάζατε όλη την Ευρώπη, και αλλάξατε τα φώτα ένός λαού. Το τό κάναν οι πρώην τα ξέρουμε. Τώρα μαθαίνουμε και τα δικά σας. Τον εργολάβο τον Καλογρίτσα τον ξερεις; Τα ανεπάγγελτα που διορίζετε (όχι μακρυά, εδω απο τον τόπο μας) τα ξέρεις; Τις πομπές σας στηυν τράπεζα Αττικής τις ξέρεις; Το αφορολόγητο που θα το φτάσετε το ξέρεις; τον χασάπη Κατρούγκαλο και τον νόμο του τον ξέρεις.Το πάσα κονομάει ενας βουλευτής μαλλον το ξέρεις πολύ καλά!
    Από το ΚΚΕ που έφυγες χωρίς να ζητήσεις συγνώμη για αυτά που έλεγες τότε, μέχρι την συνεργασία σου με τους ΑΝΕΛ, μιά φτυσιά δρόμος. Μια φτυσιά δρόμος!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης