"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Τον έδειραν, τον λήστεψαν και τον άφησαν στο βουνό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Προσφέρθηκαν να τον μεταφέρουν στο σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στη Λάρισα για να πάρει το λεωφορείο αλλά τελικά, αφού τον έδειραν, τον λήστεψαν και τον εγκατέλειψαν στο βουνό. Ο λόγος για έναν 26χρονο Ρουμάνο υπήκοο, που το τελευταίο διάστημα εργαζόταν ως κτηνοτρόφος σε χωριό της Αγιάς.

Ο 26χρονος εντοπίσθηκε χθες από την ΕΛ.ΑΣ. να περιπλανιέται στη Λάρισα και όταν προσήχθη για εξακρίβωση στοιχείων κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα ληστείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος θέλησε την Κυριακή 21 Μαΐου, να έρθει στη Λάρισα για να πάρει το λεωφορείο προκειμένου να μεταβεί σε άλλη πόλη της χώρας, για εργασία.

Χάνοντας ωστόσο το λεωφορείο της γραμμής, έκρινε σκόπιμο να καλέσει γνωστό ομοεθνή του για να τον μεταφέρει εκείνος στη Λάρισα, υποσχόμενος μάλιστα να του δώσει χρήματα για τα καύσιμα.

Ο ομοεθνής του, που δουλεύει σε άλλο χωριό, δέχθηκε. Μόνο που δεν πήγε μόνος του στο ραντεβού αλλά συνοδευόταν από έναν ακόμη άνδρα, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα.

Ο ομοεθνής του 26χρονου, ισχυριζόμενος πως πρώτα θα περάσουν από άλλη περιοχή για κάποια δουλειά του φίλου του, άλλαξε πορεία και αντί να κινηθεί προς τη Λάρισα, ακολούθησε έναν αγροτικό δρόμο και κατευθύνθηκε στο βουνό.

Εκεί, όπως καταγγέλλει ο 26χρονος, οι δύο άνδρες τον γρονθοκόπησαν, του έκλεψαν περί τα 600 ευρώ που είχε συγκεντρώσει δουλεύοντας ως κτηνοτρόφος, του έκλεψαν ταυτότητα και κινητό τηλέφωνο και τον εγκατέλειψαν στο δάσος.

Πεζός έφθασε στη Λάρισα όπου περιπλανιόταν για ημέρες, μέχρι που χθες, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ προχώρησαν στην προσαγωγή του, για εξακρίβωση στοιχείων. Στην αστυνομία κατήγγειλε όλα όσα του συνέβησαν χωρίς να είναι σε θέση, να προσδιορίσει περισσότερα καθώς, από ότι φαίνεται, δεν γνωρίζει την περιοχή όπου τον οδήγησαν οι δύο δράστες. Τη ληστεία σε βάρος του ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

EΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης