"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.9 C
Trikala

«Τουρισμός για Ολους»: Ενεργοποιήθηκαν τα vouchers – Mέχρι πότε μπορούν να εξαργυρωθούν

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ενεργοποιήθηκαν τα vouchers των 150 ευρώ για τους δικαιούχους του προγράμματος «Τουρισμός για Ολους» οι οποίοι αναδείχθηκαν από την κλήρωση του Ιανουαρίου.

Από χθες το βράδυ οι δικαιούχοι του Τουρισμός για Όλους που αναδείχθηκαν με την κλήρωση του Ιανουαρίου λαμβάνουν μηνύματα και e mail για να ενεργοποιήσουν τα voucher. Οι ψηφιακές κάρτες μπορούν να εξαργυρωθούν στα καταλύματα μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται οτι η χρήση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται αποκλειστικά με ηλεκτρονικές συναλλαγές ή μέσω συσκευής, η οποία υποστηρίζει την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών, δηλαδή μέσω ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην οποία δίνεται η δυνατότητα απευθείας χρέωσης της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας με τη συμπλήρωση των στοιχείων της, ή με τη χρήση εφαρμογής σε ηλεκτρονική συσκευή που υποστηρίζει τη λειτουργία ανέπαφων συναλλαγών μέσω ασύρματης σύνδεσης δύο συσκευών με απλή επαφή ή προσέγγισή τους (τεχνολογία NFC – Near Field Communication).

Για να γίνει χρέωση της κάρτας μέσω της τεχνολογίας ανέπαφων συναλλαγών θα πρέπει να υποστηρίζεται και από την συσκευή τηλεφώνου του χρήστη.

Το Πρόγραμμα αποτελεί την αναβαθμισμένη ψηφιακή εκδοχή του ομώνυμου Προγράμματος των προηγούμενων ετών. Αναλυτικά, προβλέπονται:

-Αυξημένη επιδότηση 150 ευρώ ανά δικαιούχο (από 120 ευρώ που ήταν πέρυσι),
-Ειδική πρόβλεψη για υψηλότερη επιδότηση 200 ευρώ για ΑμεΑ με αναπηρία άνω του 67%,
-Ανέπαφη πληρωμή και εξαργύρωση του e-voucher σε κάθε πάροχο διαμονής (ξενοδοχεία, καταλύματα κ.ά.) και σε κάθε προορισμό της χώρας, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς

-Άμεση αποζημίωση των παρόχων, γεγονός που βάζει τέλος στην αναμονή και τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες
-Εξαργύρωση του e-voucher εφάπαξ ή σε δόσεις μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, ώστε υποστηριχθεί και η επιλογή διακοπών εκτός υψηλής τουριστικής περιόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης