"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Τους συναδέλφους της στον ΑΝΤ1 αποχαιρέτησε η Μαρία Χούκλη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η δημοσιογράφος είχε αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του σταθμού του 2010 με αποτέλεσμα άλματα στην τηλεθέαση

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα χαιρέτησε τους συναδέλφους της η Μαρία Χούκλη το βράδυ της Τρίτης οπότε και ολοκλήρωσε την συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων καθώς από τις 30 Ιανουαρίου τη θέση του παρουσιαστή αναλαμβάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η δημοσιογράφος η οποία κράτησε πολύ χαμηλούς τόνους, όπως άλλωστε συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια στην καριέρα της, αποφάσισε να αποχωρήσει και να μην παραμείνει στον σταθμό σε άλλο πόστο όπως της προτάθηκε από την Διοίκηση με την οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία Χούκλη ανέλαβε την παρουσίαση του δελτίου το 2010 κάνοντας άλματα στην τηλεθέαση ειδικά στο κοινό 15 – 44 που είναι και το ζητούμενο για τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Το 2012 μείωσε τη διαφορά με το Mega  στις δύο μονάδες ενώ το 2013 ο ΑΝΤ1 πέρασε μπροστά με τέσσερις μονάδες απόσταση από το δεύτερο πλέον Mega, η οποία μεγαλώνει το 2014 και φτάνει τις 6,5 μονάδες. Αυτή είναι η χρονιά που ο ΑΝΤ1 θα περάσει μπροστά και στο σύνολο κοινού και θα γίνει απόλυτος κυρίαρχος της ζώνης των 8. Τα υψηλά ποσοστά θα διατηρηθούν και το 2015 ωστόσο η πτώση των ποσοστών τηλεθέασης θα γίνει αισθητή από την στιγμή που η ώρα μετάδοσης του δελτίου μετατίθεται στις 19.00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης