"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Το έγκλημα του νόμου Χατζηδάκη για τις «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Βασίλης Τσίκαρης

Τελικά αυτή η κυβέρνηση έκανε ότι μπορούσε για να καταγραφεί στη συνείδηση των πολιτών με την πραγματική της ταυτότητα.

Οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε! Όποιον τομέα και αν προσπαθήσεις να εξετάσεις θα διαπιστώσεις τις καταστροφικές για τον τόπο και τους πολίτες συνέπειες.Η πολιτική της τώρα άρχισε να παράγει ορατά αποτελέσματα, που με έντεχνο τρόπο συνεπικουρούμενο από την πανδημία και την προπαγάνδα των προσκείμενων κυρίαρχων ΜΜΕ συγκάλυπταν.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Θα εστιάσω μόνο στον εγκληματικό νόμο Χατζηδάκη για τις προστατευόμενες περιοχές που παράγει αυτοφυόμενες ανεμογεννήτριες σε περιοχές NATURA προκειμένου να ικανοποιήσει τα αχόρταγα οικονομικά συμφέροντα της αρπαχτής.

Ένας νόμος, που για να μην ξεχνάμε τόσο γρήγορα, ψηφίστηκε μόνο από τη ΝΔ. Η αξιωματική αντιπολίτευση αποχώρησε από τη Βουλή και η υπόλοιπη αντιπολίτευση καταψήφισε καταγγέλλοντάς τον ως περιβαλλοντοκτόνο.Αξιοποιώντας το νόμο Χατζηδάκη και τις πλούσιες επιδοτήσεις οι «Επενδυτές» της αρπαχτής δεν αφήνουν τίποτε όρθιο!!!

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει "PAE RAE Γεωπληροφοριακός Χάρτης MENISEGEA2GEEZEIA Χάρτης Μεταδεδομένα Αρχεία Σχετικά ΟδηγίεςΧρήσης Πυκνότητα Αιολικών γκαταστάσεων Διαχείριση Πλοήγηση Υπηρεσίες Υπόμνημα Ξγκατάστοσης Αναζήτηση Πείτε γνώμη Υποστήριξη Χρηστών Μετρήσεις Google Παραμετροποίηση 人 Γρήγορη Αναζήτηση Λειτουργίας Στοθμοί Στατιστικά Επισκεψιμότητος Φωτο 3 Παραγωγής Αιολικοί Σταθμοί Απορριπτικές Αιολικοί Σταθμοί ΣεΑξιολόγηση Προστατευόμενες Περιοχές Μέτσοβο Πρώτη A/r στον αυχένα Κατάρας T Google Γεωκωδικοποίηση Επιλεγμένα ΓενικέςΡυθμίσεις Προστατευόμενη γιατη Google σασηλίμακα κλίμακα Αποτελέσματα Αναζήτησης Χ/Γεωγρ. Υ/Γεωγρ. Μετάβαση EPSG:2100)): 4401968.211 Εστίαση: 11| αράσφαλματχρη 1:272989|"

Στο όνομα των ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΛΟΓΩΝ-συγνώμη της «Πράσινης Μετάβασης εννοώ¨. Τι εύηχοι όροι αλήθεια!!!- και με τη συναίνεση σε αρκετές περιπτώσεις σιωπηλής ή ανοιχτής της ΤΑ (βλέπε Δήμος Μετσόβου, Περιφέρεια Ηπείρου) ΦΥΤΕΥΟΥΝ στην καρδιά της περιοχής NATURA ανεμογεννήτριες (φωτο 2)!!! Δεν είδα κανέναν από αυτούς τους «Επενδυτές» να επενδύουν σε τέτοιες «αποδοτικές» επενδύσεις σε καιρούς απουσίας επιδοτήσεων.

Γιατί άραγε;

Αδιαφορούν για την καταστροφή των όμορφων δασών, για το μέλλον αυτού του τόπου!!! Όπως φαίνεται στη φωτο 3 έχουν στόχο να μην αφήσουν τίποτε όρθιο.

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο

Για τη ΡΑΕ δεν είναι ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ περιοχή η πυκνόφυτη περιοχή NATURA!!! Μόνο φορείς που δεν ελέγχονται από την κυβέρνηση και οι πολίτες μπορούν να βάλουν φραγμό.Είμαι υποχρεωμένος να ξαναθυμίσω προηγούμενη ανάρτησή μου (φωτο 4) για τις ΑΠΕ με τίτλο: Τα αιρετικά ή αλλιώςο βιασμός της λογικής και της γνώσης https://www.facebook.com/photo?

fbid=463359881647693&set=a.124975398819478Στις υπόλοιπες φωτο η πρώτη Α/Γ που εγκαταστάθηκε στον Αυχένα της Κατάρας πριν λίγες μέρες-στα 50 περίπου μέτρα από τον εκχιονιστικό σταθμό- οι παρεμβάσεις που έγιναν μέσα στο δάσος με οξυές και το κτήριο που κατασκευάστηκε με κοπή δένδρων. Όλα στην καρδιά της περιοχής NATURAΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης