"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Το ΑΚΕΘ σε εταιρική συνάντηση του έργου ESVET

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος ESTABLISHMENT OF A MODULAR ECVET SYSTEM IN EUROPE (ESVET), που έχει εγκριθεί και χρηματοδοτείται από την Εθνική Μονάδα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Τουρκίας στα πλαίσια του ERASMUS+, πραγματοποιήθηκε από 19/10/2016 μέχρι 20/10/2016 στην Σόφια της Βουλγαρίας η τρίτη εταιρική συνάντηση του σχεδίου.

Ο κύριος σκοπός του έργου είναι η ανάπτυξη ενός αρθρωτού συστήματος κατάρτισης σύμφωνα με τις αρχές του ECVETστον τομέα του EventManagement. Εκτός του Αναπτυξιακού Κέντρου Θεσσαλίας συμμετέχουν ως εταίροι και οργανισμοί, ινστιτούτα, οργανισμοί, Πανεπιστήμια και δημόσιοι φορείς από τις χώρες: Βουλγαρία, Πορτογαλία, Γερμανία, Λετονία και Ρουμανία ενώ συντονιστής του σχεδίου είναι ο οργανισμός  Inovasyon Proje της Τουρκίας.

Στην εταιρική αυτή συνάντηση παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν τόσο η μεθοδολογία και τα αποτελέσματα της ανάπτυξης των μαθησιακών αποτελεσμάτων της προτεινόμενης στα πλαίσια του προγράμματος κατάρτισης όσο και το χρονοδιάγραμμα των επόμενων δραστηριοτήτων του σχεδίου. Εκ μέρους του Α.ΚΕ.Θ. συμμετείχαν στην συνάντηση η κα. Gulsah Aksoy και ο κος. Κωστούλας Αχιλλέας ο οποίος παρουσίασε τόσο την μεθοδολογία ανάπτυξης του εκπαιδευτικού υλικού του προγράμματος όσο και το χρονοδιάγραμμα και τις κατευθυντήριες οδηγίες που αφορούν στην υλοποίηση των δραστηριοτήτων του έργου στις οποίες το ΑΚΕΘ έχει οριστεί ως επικεφαλής μεταξύ των εταίρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης