"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.3 C
Trikala

Το αυτοκίνητο της αντίδρασης περιοδεύει καθημερινά στους δρόμους της Φαρκαδόνας

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Στη θέα του αυτοκινήτου που κυκλοφορεί στη Φαρκαδόνα Τρικάλων συχνά πυκνά δημιουργείται έκπληξη καθώς το πέρασμά του από κεντρικούς και μη δρόμους συγκεντρώνει τα βλέμματα των περισσοτέρων πολιτών.

Ο λόγος για το αγροτικό αυτοκίνητο ενός κατοίκου του όμορου, με το Δήμο Φαρκαδόνας, δημοτικού διαμερίσματος Μεγάλου Ελευθεροχωρίου Λάρισας, το οποίο λίγο ως πολύ καυτηριάζει με τον τρόπο του, μέσω μικρών κειμένων, τις πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή δύσκολη κατάσταση και τα πολιτικά αδιέξοδα.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζει σήμερα κατά αποκλειστικότητα το «Κρήνη Live» είναι αποκαλυπτικές.

Όπως αναφέρει και ο ιδιοκτήτης του οχήματος κ. Ευάγγελος Αξιώτης, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, ο λόγος που τον οδήγησε σ’ αυτή την ενέργεια ήταν τα αδιέξοδα που βιώνει σήμερα η Ελλάδα, η Θεσσαλία, ως συνέπεια των πολιτικών που ασκήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια στη χώρα μας.

«Κανείς δεν μπορεί να μένει αμέτοχος σε όλα αυτά που οδήγησαν τη χώρα στο χάος. Οι ευθύνες βαραίνουν τις προηγούμενες κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις. Σ’ αυτή τη κατάσταση η οργή που νιώθουμε εμείς οι κτηνοτρόφοι είναι μεγάλη», σημείωσε ο ίδιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Αξιώτης εδώ και χρόνια ασχολείται με την εκτροφή γαλοπούλας, δημιουργώντας τη δική του κτηνοτροφική μονάδα. Τα προβλήματα συνεχώς στην επιχείρησή του, όπως εξάλλου και στις υπόλοιπες κτηνοτροφικές μονάδες, αυξάνονται καθώς δεν υπήρξε η απαραίτητη στήριξη, γεγονός που προκαλεί την αγανάκτηση του κτηνοτροφικού κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης