Μια βραδιά διαφορετική είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν οι Κορασίδες και οι Παγκορασίδες του Ασκληπιού. Τα δύο τμήματα που έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά για τον Σύλλογο.
Σαν ένα μεγάλο ευχαριστώ η νέα Διοίκηση της ομάδας που προέκυψε πριν από λίγες μέρες, κάλεσε τις αθλήτριες τον τμημάτων σε δείπνο όπου ήταν καλεσμένοι και όλοι οι γονείς των αθλητριών στην ταβέρνα ¨Μεζεδοκαμώματα¨ των Τρικάλων  κλείνοντας έτσι μια πολύ πετυχημένη χρονιά για την ομάδα.
Στην εκδήλωση ήταν όλες οι αθλήτριες των 2 τμημάτων με επικεφαλής την προπονήτρια κ. Παναγιάρη, καθώς και σύσσωμο το νέο Δ.Σ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γεωργίου αλλά και με παρών απ΄τον προηγούμενο πρόεδρο κ. Γιαννούλη, σηματοδοτώντας έτσι και την μετάβαση στην επόμενη μέρα για τον Σύλλογο.
Σε μια σύντομη ομιλία ο κ. Γιαννούλης αφού έδωσε τα συγχαρητήρια στην ομάδα των Κορασίδων για την 3η θέση στην Ελλάδα στα τελικά της Ζακύνθου και στην ομάδα των Παγκορασίδων για την 3η θέση στο Final 4 της ΕΣΠΕΚΕΛ, ευχαρίστησε όλους, αθλητές και γονείς, για την μέχρι τώρα συνεργασία ευχόμενος στην ομάδα να συνεχίσει με την ίδια ορμή στον δρόμο των επιτυχιών τονίζοντας πως θα είναι στο πλευρό της ομάδας για να προσφέρει ότι θα χρειαστεί
Στην συνέχεια ο νέος πρόεδρος κ. Γεωργίου έδωσε τα συγχαρητήρια σε όλους για τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας ζητώντας απ΄ τους γονείς στενότερη συνεργασία για το καλό του Συλλόγου έτσι ώστε να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών για το καλό των παιδιών και γενικότερα του αθλητισμού στην Πόλη των Τρικάλων. Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι δίνοντας ραντεβού για την νέα χρονιά.
Η βραδιά συνεχίστηκε με κουβέντα και πειράγματα μεταξύ των παρευρισκομένων και με πολλές αναμνήσεις απ΄ όλους για τις στιγμές που περάσαμε την προηγούμενη χρονιά.