"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.4 C
Trikala

Το Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου συμβάλει τα μέγιστα ώστε ο νομός Τρικάλων να γίνει σύντομα Covid free.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Όλοι οι συμβαλλόμενοι του Εμβολιαστικού Κέντρου του Νοσοκομείου Τρικάλων σας εύχονται <<Χρόνια Πολλά>> με υγεία και όσο πιο σύντομα επιστροφή στην κανονικότητα .

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Το Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Τρικάλων στα πλαίσια της Επιχείρησης «Ελευθερία» συνεχίζει να συμβάλει τα μέγιστα ώστε ο νομός Τρικάλων να γίνει σύντομα Covid free.

Μετά τις διακοπές του Πάσχα αναμένεται να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός του τρικαλινού πληθυσμού, καθώς το Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου έχει επιλεχτεί να λειτουργήσει ως Υπερκέντρο Εμβολιασμών.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Συγκεκριμένα μετά τις 4 Μαΐου στις δυο υπάρχουσες εμβολιαστικές γραμμές του εμβολίου Comirnaty των εταιριών Pfizer–BioNTech, θα προστεθούν άλλες τρεις της ίδιας εταιρίας και μια γραμμή για το μονοδοσιακό εμβόλιο Αd26.COV2.S της εταιρίας Johnson & Johnson.

Το Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου είναι το πρώτο που λειτούργησε στο νομό Τρικάλων, με ημερομηνία έναρξης εργασιών τις 4 Ιανουάριου του 2021. Πλέον διαθέτει μεγάλη εμβολιαστική εμπειρία, καθώς σε αυτό χορηγηθήκαν έως σήμερα περισσότερες από 11.000 δόσεις του εμβολίου της Pfizer. Το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούνταν καθημερινά περισσότεροι από 160 εμβολιασμοί και αναμένεται να τριπλασιαστούν.

Από τις 4 και έως τις 16 Ιανουάριου εμβολιάστηκαν με τη 1η δόση 622 υγειονομικοί και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας του Νομού.

Έκτοτε χιλιάδες συμπολίτες μας, άλλα και αρκετοί κάτοικοι όμορων νομών έλαβαν την 1η ή/και την 2η δόση του εμβολίου. Η μεγάλη επιτυχία του Εμβολιαστικού Κέντρου αποτελεί το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν χάθηκε ούτε μια δόση εμβολίου.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Αυτό οφείλεται στη επιτυχημένη οργάνωση και άρτια λειτουργία του, που είναι αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας όλων των συμβαλλόμενων σε αυτό, όπως:- του διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Τζουρβάκα Στέφανο και του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γρηγορίου Κωνσταντίνο, που το επιμελούνται καθημερινά- των επιστημονικά υπεύθυνων και επιβλεπόντων της όλης διαδικασίας, του παθολόγου Ζήση Χρήστου και της αιματολόγου Γατσάς Ελένης- πλήθος ειδικευόμενων και ειδικών ιατρών- των επισκεπτριών υγείας Στηργιάρη Σταματία, Νταλαμπίρα Χριστίνα και Λύχου Αναστασία- πεπειραμένου νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού- του προσωπικού του φαρμακείου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης