"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Το Επιμελητήριο Τρικάλων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παρουσία των τοπικών αρχών, και πλήθους μελών της επιχειρηματικής κοινότητας των Τρικάλων το Επιμελητήριο έκοψε την πίτα του το βράδυ της Κυριακής.

Στην εκδήλωση που έγινε παρουσία του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα βουλευτών της ΝΔ και του Συριζα , του περιφερειάρχη Θεσσαλίας , κεντρικοί ομιλητές ήταν ο υφυπουργός παρα τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατακος, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και η Βούλα Πατουλίδου αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος παρουσίασε όλες τις υλοποιημένες δράσεις καθώς και τις προγραμματισμένες για το 2023 ενώ ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον δήμο Τρικκαιων για την αγαστή συνεργασία σε δράσεις προώθησης της εξωστρέφειας των προϊόντων και υπηρεσιών του Επιμελητηρίου.

Bασίλης Γιαγιάκος : Το Επιμελητήριο δίνει έμφαση στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των επιχειρήσεων σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία και την τοπική αυτοδιοίκηση. Στοιχείο για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας είναι η γνώση και η εξειδίκευση το επιχειρηματικών μελών. Προτεραιότητα μας είναι ο πρωτογενής τομέας γιατί συμβάλει στην επισιτιστική ασφάλεια του πληθυσμού. Ο νόμος Τρικάλων είναι πρώτος σε παραγωγή φέτας στην Ελλάδα. Οι δράσεις του Επιμελητηρίου είναι πολυεπίπεδες. Καταφέραμε να ενωθούμε και να δημιουργήσουμε τον Ενιαίο τουριστικό φορέα της ευρύτερης περιοχής των Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης