"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Το επιτελικό ….χάος …!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D.Ed., M.Ed., Ph.D.

Η εικονική πραγματικότητα, την οποία προσπαθεί η Κυβέρνηση Μητσοτάκη να περάσει στην κοινωνία, με την βοήθεια ορισμένων πληρωμένων Μ.Μ.Ε., είναι ορατή από όλους, δια γυμνού οφθαλμού.

Ενώ η χώρα μας πηγαίνει από την Σκύλλα στην Χάρυβδη, σχεδόν σε όλους τους τομείς, οι Κυβερνώντες ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΖΟΝΤΑΙ και κάνουν συνεχώς λόγο για επιτυχίες, που ασφαλώς δεν υπάρχουν.

Όλοι, στην Κυβέρνηση, ομιλούν για Ανάπτυξη, η οποία, όμως, είναι μόνον στα λόγια, αφού δεν υπάρχουν επενδύσεις με αποτέλεσμα τα όποια σχέδια να πέφτουν στο κενό.

Ο πληθωρισμός φρενάρει την οικονομία και η έξοδος, από την έντονη εποπτεία της Ε.Ε., είναι μύθος.

Η πρωτοφανής ακρίβεια και η αισχροκέρδεια δεν επιτρέπουν καμία φορολογική ελάφρυνση, ώστε να ανασάνουν οι πολίτες.

Τα καύσιμα πήραν … φωτιά και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μειώνει ούτε τους υπέρογκους φόρους στο Πετρέλαιο, στην Βενζίνη και στο Αέριο.

Στον τομέα της Υγείας, οι αντιδημοκρατικές και εκδικητικές ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ εργασίας των Υγειονομικών ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ, στην κυριολεξία, τα Νοσοκομεία.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. Μιχάλη Γιαννάκου είναι αποκαλυπτικές.

Στην Κεντρική Μακεδονία, από τις 250 κλίνες ΜΕΘ Κορονοϊού λειτουργούν μόνον οι 100.

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, 230 εξειδικευμένοι Υγειονομικοί απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, γιατί δεν επιθυμούν να εμβολιασθούν.

Δεν έγινε, όμως, το ίδιο και στους Εκπαιδευτικούς, τους Ενόπλους και γενικά στους εργαζομένους, οι οποίοι υποχρεώθηκαν σε δύο Rapid Tests και παραμένουν στις θέσεις τους.

Την ίδια στιγμή, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος μετέβαλε την κατά Χριστόν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σε Δεσποτικό Αυταρχισμό, με τις τελευταίες δηλώσεις του, για τους Ιερείς και τον Κορονοϊό.

Η Εκκλησία έχει Πνευματικό έργο και καλόν είναι με την Πανδημία να ασχολούνται μόνον οι Επιστήμονες, οι Ερευνητές και οι Γιατροί.

Ο κάθε Ναός είναι ΟΙΚΟΣ του Θεού και δεν πρέπει να μεταβάλλεται σε ΔΟΜΗ για την αντιμετώπιση του Covid 19.

Πάντως, ο Προκαθήμενος δεν είπε τίποτε για την απομάκρυνση των Εικόνων από Νοσοκομείο της Βορείου Ελλάδος.

Λέτε να μην το έμαθε;

Είναι πάντως γεγονός πως, ότι δεν καταστράφηκε από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού χάθηκε στα νερά και τις λάσπες της καταιγίδας «ΜΠΑΛΛΟΣ».

Η καταστροφή είναι Βιβλική. Πνίγηκαν στα λασπόνερα.

Η χώρα φάνηκε ότι είναι ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ και ο «Μπάλλος» … χόρεψε το Επιτελικό … ΧΑΟΣ της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Τα … περίφημα «Κορμοδέματα», που έλεγαν ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί του, ότι θα έσωζαν τα «Καμένα» στην Βόρεια Εύβοια, πήγαν … περίπατο!

Και έτσι φθάσαμε στην θάνατο του 69χρονου βοσκού στην περιοχή, λόγω των βροχοπτώσεων.

Δυστυχώς οι Έλληνες ή θα καίγονται ή θα πνίγονται … Την ίδια στιγμή, βασικά καταναλωτικά αγαθά έχουν γίνει απλησίαστα για τους πολίτες.

Το νέο κύμα ανατιμήσεων στην αγορά καίει το καλάθι της νοικοκυράς, ενώ η Κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει τον τροχονόμο στους κερδοσκόπους.

Έτσι ξαφνικά, οι Αλβανοί αποφάνθηκαν ότι ο Ήρωας Κώστας Κατσίφας, στην Βόρεια Ήπειρο, αυτοκτόνησε …!

Αιδώς Αργείοι.

Όλοι γνωρίζουν πως ο Ήρωας Κατσίφας έπεσε από τα βρώμικα πυρά της Αλβανικής Αστυνομίας.

Οι Ήρωες πεθαίνουν όρθιοι.

Η υπογραφή των δύο Ιστορικών Συμφωνιών Αμυντικής Συνεργασίας με την Γαλλία και τις Η.Π.Α., θωρακίζει τα Εθνικά μας συμφέροντα, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας.

Έτσι οι ΗΠΑ ακύρωσαν στην πράξη το Casus Belli των Τούρκων.

Η υπερδύναμη δεσμεύθηκε να περιφρουρεί και να προστατεύει την εδαφική ακεραιότητα, την ασφάλεια, την κυριαρχία και την ανεξαρτησία της πατρίδος μας.

Ο Ερντογάν, όμως, με τους παρατρεχάμενους του βρυχώνται και προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Θα τολμήσουν να κάνουν το ΛΑΘΟΣ, όταν ο Πρόεδρος Μπάϊντεν δηλώνει πως «η πολιτική της Τουρκίας βλάπτει τα συμφέροντα των ΗΠΑ»;

Εάν το κάνουν θα το πληρώσουν ακριβά.

Επιτέλους, μίλησε, ύστερα από δώδεκα χρόνια σιωπής, ο Κώστας Καραμανλής και αποδόμησε βασικές πολιτικές του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνοντας, ταυτόχρονα, σκληρή, αλλά δίκαιη, κριτική σε Γερμανία και Ε.Ε., για τα εκδικητικά και καταστροφικά Μνημόνια.

Ζήτησε, εμμέσως πλην σαφώς, ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ και έβαλε φρένο στον ΔΙΧΑΣΜΟ και την ΟΞΥΤΗΤΑ.

Μας θύμισε τον Εθνικό μας ποιητή, Διονύσιο Σολωμό (1798-1857), που έγραψε στον «Ύμνο εις την Ελευθερίαν» το δίστιχο «Αν μισούνται αναμεσό τους δεν τους πρέπει ελευθεριά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης