"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Το “κονσέρτο” του Αντώνη Κοσυβάκη , η Κοιλάδα του Αχελώου , οι ευρωπαίοι και Έλληνες αξιωματούχοι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Ήπειρο μπορεί να μην φτάσαμε με την Επιτροπή λόγω στενότητας χρόνου στην Κοιλάδα του Αχελώου όμως η Κοιλάδα ήταν παρούσα καθώς τους προσφέραμε τοπικά προϊόντα και εδέσματα από όλες τις περιοχές της Κοιλάδας. Κατά την αναχώρησή τους οι ευρωβουλευτές καθώς και οι Υπουργοί έλαβαν ένα καλάθι με χαρακτηριστικά προϊόντα της περιοχής .

Η εικόνα ίσως περιέχει: 14 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

Ευχαριστούμε πολύ τη φίλη Πρόεδρο της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού, Καρίμα Ντελί, για τα θερμά της λόγια για την Κοιλάδα του Αχελώου και για την ποιότητα των προϊόντων της κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου που είχαμε με τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη προς τα Μέσα Ενημέρωσης αλλά και στη συνάντηση που είχαμε με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά. Την Υπουργό βεβαίως την ενημερώσαμε για τις ομορφιές της Κοιλάδας και την προσκαλέσαμε να επισκεφθεί την περιοχή μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη που στο χώρο έκθεσης των προϊόντων, με δηλωσή του δεσμεύτηκε ότι «μετά τη γέφυρα Πλάκας, θα ξεκινήσει η ανακατασκευή της ιστορικής γέφυρας Κοράκου και θα προωθηθούν τα απαραίτητα έργα υποδομών για την ανάδειξη της Κοιλάδας του Αχελώου».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και υπαίθριες δραστηριότητες

Φυσικά δεν παραλείπουμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογος Γυναικών Λένω Μπότσαρη, που έφτιαξαν τα υπέροχα γλυκά και πίτες και επιμελήθηκαν τα δώρα που προσφέρθηκαν στους εκλεκτούς επισκέπτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης