"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Το ΜέΡΑ25 στην πρώτη γραμμή ενάντια στα αιολικά πάρκα σε Άγραφα και Ασπροπόταμο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το ΜέΡΑ 25 δραστηριοποιείται έντονα στην κατεύθυνση που δίνουν τα κινήματα ενάντια στην εγκατάσταση αιολικών πάρκων στους ορεινούς όγκους της πατρίδας μας.

Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η χθεσινή ανακοίνωση της οργάνωσης του ΜέΡΑ25 στα Τρίκαλα που καλεί στη σχετική κινητοποίηση κατοίκων και συλλογικοτήτων που θα γίνει την Κυριακή στα Άγραφα.

Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα ενδέχεται να επισκεφθεί την περιοχή του Ασπροποτάμου ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25 Κρίτωνας Αρσένης, γνωστός για τους αγώνες του για περιβαλλοντικά ζητήματα σε όλη τη χώρα, είτε παλαιότερα με την ιδιότητα του ευρωβουλευτή , είτε με τη σημερινή βουλευτική του ιδιότητα και υπεύθυνου του τομέα προστασίας περιβάλλοντος του κόμματος.

Σημειωτέον ότι ο κ.Αρσένης έχει έρθει στο Κοινοβούλιο πολλές φορές απέναντι στις επιλογές του συντοπίτη υπουργού περιβάλλοντος και ενέργειας. Άρα αναμένεται με ενδιαφέρον η ενδεχόμενη επίσκεψη του ώστε να συμμετάσχει και να υποστηρίξει τις κινητοποιήσεις που οργανώνει το Δίκτυο φορέων και πολιτών για την προστασία του Ασπροποτάμου στις 10 και 12 Αυγούστου με συγκέντρωση στα Τρία Ποτάμια και με πορεία στην Κρανιά προς την Μπάντια Ούρσα, βουνοκορφή που έχουν στοχοποιήσει οι εταιρείες που εγκαθιστούν τα αιολικά πάρκα στις βουνοκορφές της πατρίδας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης