"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

«Το μήλο της Εύας» , το νέο λογοτεχνικό μυθιστόρημα της Έρης Μαυρογιάννη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το εξώφυλλο του νέου λογοτεχνικού της μυθιστορήματος ετοίμασε τις μέρες που μας πέρασαν η Τρικαλινή συγγραφέας και δημοσιογράφος Έρη Μαυρογιάννη, στο cafe IVY στα Τρίκαλα, με παλιούς και νέους συνεργάτες της, όπου την ακολουθούν σε κάθε λογοτεχνικό και φιλανθρωπικό θεατρικό της βήμα.

Το βιβλίο της αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Όστρια τον Οκτώβριο που μας έρχεται, με τίτλο » ΤΟ ΜΉΛΟ ΤΉΣ ΕΎΑΣ «.

Ο τίτλος του είναι μεταφορικός και η ανάγνωσή του θα απαγορευτεί σε παιδιά κάτω των 15 ετών, καθώς είναι ένα βιβλίο που αποτελείται από ωμές και σκληρές εκφράσεις σε κάποιες από τις σελίδες του. Κατά το ήμισυ, είναι μια πραγματική ιστορία με κυρίαρχο πρόσωπο τη Μαγδαλένα ή την Εριέττα. Ενθουσιασμένη για το νέο της έργο, η συγγραφέας Έρη Μαυρογιάννη, δήλωσε ότι το ολοκλήρωσε πριν από περίπου τρία χρόνια, ενώ το έγραφε συνεχόμενα τρεις μήνες, που σημαίνει ότι την είχε συνεπάρει η ιστορία του.

Αυτό είναι το τέταρτο πνευματικό της παιδί που βγαίνει στην κυκλοφορία, και αναμένεται να παρουσιαστεί στην πόλη της τα Τρίκαλα στις 9 Νοεμβρίου στο πνευματικό κέντρο Τρικάλων υπο την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων, μια διαδραστική παράσταση όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ανάπτυξη μίας παιδικής χαράς ΑμΕΑ Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες.

Επιθυμία της ιδίας της συγγραφέως σε συμφωνία που ήρθε με τον δήμαρχο Τρικκαίων κύριο Δημήτρη Παπαστεργίου, καθώς και η ίδια ήταν υποψήφια στον συνδυασμό του ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ ΤΑ ΤΡΊΚΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΆ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ : ΤΟ ΜΉΛΟ ΤΉΣ ΕΎΑΣ , συνεργάστηκαν … Μοντέλο εξωφύλλου η γυμνάστρια Τζωρτζίνα Κουκούλα. Διεύθυνση φωτογραφίας εξωφύλλου Φώτης Κατσούλας. Διεύθυνση μαλλιών Σάκης Γιαννούλας. Διεύθυνση make up Γιώτα Κουβούση. Υπεύθυνη παρασκηνιακών φωτογραφιών Ζίνα Καλέμη. Κοσμήματα, έργα τέχνης, Βάσια Τζιατζιά. Κοστούμια Δήμητρα Σιώκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης