"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Το μεγάλο μας τσίρκο στην Πύλη

lafarm

Σχετικά άρθρα

 Η προεκλογική χρονιά που διανύουμε θα δώσει πολλή «τροφή» για δημιουργία.

Mπροστά στον κίνδυνο να μη μπορέσουν να φτιάξουν ψηφοδέλτια ο δεύτερος και ο τρίτος στον Δήμο Πύλης αποφάσισαν να κατέλθουν μαζί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

O δεξιός Βαλάντης Τσούτσιας μετά από μεγάλες διαρροές στην παράταξη του αποφάσισε να συμπορευθεί με τον επίσης δεξιό Θ. Χήρα [με μια πρωτοφανή κίνηση είχε προσχωρήσει στη Ν.Δ. ένα μήνα πριν τις προηγούμενες εκλογές] για να χτυπήσουν τον επίσης δεξιό δήμαρχο Κώστα Μαράβα.

Η απάντηση έρχεται τις προσεχείς ημέρες από τον δήμαρχο Κώστα Μαράβα [ χθες στον Ζυγό αποκαλεσε ντιζέζα τον Χήρα και γυρολόγο τον Βαλάντη] με την ανακοίνωση τριών νέων βαρύγδουπων μεταγραφών με στόχο το 60% την πρώτη Κυριακή.

Στην όλη ιστορία η μόνη παραφωνία είναι ο Κουτσονάσιος ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος και αυτό δεν είναι καλό για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Είναι πολύ μεγάλη απώλεια.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οι πιο ωραίοι είναι οι Συριζαίοι! Πρώτος και καλύτερος ο κοντοχωριανός έσυρε το χορό ( ποια διαταγή και μέιλ ξέρετε να την έχει γραμμένη) κι από κοντά και οι υπόλοιποι. Κάποιος που δεν πήγε ήθελε να δείξει – υπακούω στο κόμμα- αλλά κάνω αλλιώς τη δουλειά μου δε χρειαζεται να εκτίθεμαι. Συριζαίοι στον δεξιό που μαζί με τον άλλο δεξιό συμμαζεύτηκαν να χτυπήσουν τον άλλο δεξιό. Μύλος! Αλλά μεγαλύτερος μύλος θα γίνει όταν με το καλό γίνει κατι στην Καλαμπάκα. Εκεί να δεις γέλιο που έχει να πέσει. Ο ένας πασοκτζής που κατεβαίνει απέναντι στον άλλο πασοκτζή και που θα παέι ο συριζα. Συντρόφια μην ξεχάσετε να ξαναστείλετε μειλ

  2. Ο καλός,ο κακός και ο άσχημος παληό γουέστερν …με πρωταγωνιστές τους Χήρα Τσιούτσια και Κουτσονάσιο..οι επιλογή των προσώπων για κάθε ρόλο είναι δικός σας .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης