"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Το Νοσοκομείο Τρικάλων έχει μετατραπεί σε Νοσοκομείο «μιας νόσου» και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αφήνοντας χιλιάδες οικογένειες χωρίς υγειονομική περίθαλψη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε συνθήκες έξαρσης της πανδημίας, αντιμέτωποι με τις τεράστιες ελλείψεις οι εργαζόμενοι , δίνουν καθημερινά τη μάχη για την προστασία της υγείας και της ζωής των ασθενών.

Το νοσοκομείο λειτουργεί πλέον αποκλειστικά για τη νοσηλεία ασθενών με κορονοϊό. Την ανησυχία της για την «προχειρότητα, τα ημίμετρα και τις επιπόλαιες αποφάσεις » εκφράζει η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων .

Στο Νοσοκομείο Τρικάλων – όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση – πάνω από 50 υγειονομικοί έχουν νοσήσει ή βρίσκονται σε ¨καραντίνα¨.

Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έχει εξασφαλισθεί επάρκεια σε Μέσα Ατομικής Προστασίας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνεχώς ελλείψεις.

Επειδή χόρτασαν από δηλώσεις «αναγνώριση της προσφοράς », η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ των Εργαζομένων του Νοσοκομείου & Κ.Υ. του Νομού μας, καλεί σε Συγκέντρωση – Διαμαρτυρία, την Πέμπτη 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 11:00 το πρωί, στην Είσοδο του ΤΕΠ του Γ.Ν.Τρικάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης