"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Το ξενοδοχείο «ΠΥΡΓΟΣ ΑΔΡΑΧΤΙ» στο Καστράκι στα 10 Καλύτερα Καταλύματα στον κόσμο σε 2 κατηγορίες βραβείων του booking.com

lafarm

Σχετικά άρθρα

kastraki
Η πασίγνωστη διαδικτυακή πλατφόρμα κρατήσεων (σε καταλύματα και όχι μόνο) «booking.com» που περιλαμβάνει 664.282 καταλύματα σε όλο τον κόσμο, σε 78.576 προορισμούς σε 212 χώρες, με 49.300.000 χρήστες να αναρτούν καθημερινά τα σχόλια τους…για τα ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και κάθε είδους καταλύματα που επισκέφθηκαν, ανακοίνωσε τα βραβεία των φετινών Booking’s Best: Planet Earth’s #1 Accommodation Awards.
Εκείνο που αποτέλεσε αφορμή για το άρθρο μας ήταν η αναφορά -και μάλιστα σε δύο κατηγορίες- του ξενοδοχείου «ΠΥΡΓΟΣ ΑΔΡΑΧΤΙ» στο Καστράκι.

Η συναρπαστική θέα στους βράχους των Μετεώρων ήταν σίγουρα κάτι που εντυπωσίασε τους επισκέπτες του ξενοδοχείου που συμπεριλήφθηκε στα «10 Καλύτερα Καταλύματα στον Κόσμο» στις κατηγορίες «Hall of Fame» και «Group».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα σχόλια των επισκεπτών είναι συχνή η αναφορά στο προσωπικό και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, όπου τονίζεται η ευγένεια, η διάθεση για εξυπηρέτηση, οι συμβουλές και πληροφορίες που τους παρείχαν, στοιχεία που εκτιμήθηκαν δεόντως από τους χρήστες/σχολιαστές του booking.com.

Είθισται να λέγεται ότι η από-στόμα-σε-στόμα διαφήμιση ενός τόπου, μιας επιχείρησης και των υπηρεσιών που προσφέρει αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση. Ο ικανοποιημένος πελάτης είναι αυτός που επιστρέφοντας στην πατρίδα του θα μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για ό,τι έζησε «βάζοντας» στο τρυπάκι και άλλους να το ζήσουν με αυτοί…

Οι ικανοποιημένοι πελάτες, λοιπόν, και χρήστες του booking.com, έκριναν, συνέκριναν, αξιολόγησαν και βαθμολόγησαν το ξενοδοχείο «ΠΥΡΓΟΣ ΑΔΡΑΧΤΙ» χαρίζοντας του τα παραπάνω βραβεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης