"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Το Πασοκ με την Ιωάννα είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Ιωάννα Καρρά φοίτησε στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων αφού πρώτα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Όταν αποφοίτησε επέστρεψε στο Ελληνόκαστρο Τρικάλων και μαζί με τις δυο αδελφές της ανέλαβαν την οικογενειακή αιγοτροφική μονάδα, την οποία οι τρεις αδελφές εξέλιξαν σε επιχείρηση ιδιοπαραγωγής τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων Φάρμα ΚαρΜα.

Οι πρωτοποριακές δραστηριότες των τριών αδελφών Καρρά όπως αυτή για το Σύστημα Μελέτης και Ελέγχου Επίδρασης του Τόπου και του Είδους χλωρής βοσκής, στην ποιότητα του τελικώς παραγόμενου γάλακτος και γαλακτοκομικού προϊόντος έχουν βραβευτεί, ενώ η Ιωάννα συμμετείχε στην εκδήλωση για τα οφέλη του γίδινου γάλακτος που διοργάνωσε η Γαλακτοκομική Σχολή το 2018.

Σήμερα η Ιωάννα διατηρεί με το σύζυγό της μια πρότυπη μονάδα αιγοπροβάτων στη Ζηλευτή Τρικάλων. Παράλληλα, εκφράζει συχνά δημόσια τις απόψεις της για την πρωτογενή παραγωγή, σε άρθρα και συνεντεύξεις, και ετοιμάζεται για την συμμετοχή της στις εθνικές εκλογές ως υποψήφια βουλευτής στα Τρίκαλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης