"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Το “Ποτάμι” Τρικάλων κατά Σιμορέλη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για ακόμη μία φορά κ. Σιμορέλη για να ικανοποιήσετε την συνείδησή σας προβαίνετε σε δηλώσεις που δημιουργούν αναταραχή και σύγχυση σε όλους τους πολίτες. Αναφέρατε στις δηλώσεις σας ότι στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Να σας θυμίσουμε ότι τα δικά σας αδιέξοδα τα πληρώσαμε όλοι μας στο πρώτο αχρείαστο δημοψήφισμα σε ΕΥΡΩ κι όχι σε Δραχμή η κάποιο όλο νόμισμα.

Η κυβέρνηση έχει «χαρτοπαιχτική αντίληψη». Ο κ. Τσίπρας «παίζει ένα εσωτερικό παιχνίδι καθώς λέει άλλα εντός της χώρας για να εντυπωσιάσει το κόμμα και την εκλογική του πελατεία και αλλά στους Ευρωπαίους». «Πολλά από αυτά που ζητούν οι δανειστές σήμερα είναι παράλογα. Η κυβέρνηση παρέτεινε την αξιολόγηση και τώρα εξαιτίας της κακής διαπραγματευτικής πολιτικής της οι δανειστές μας αντιμετωπίζουν με καχυποψία και ζητάνε παραπάνω μέτρα για να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα τους». Το έχουμε ξαναδεί το έργο κ. Σιμορέλη. Ο κ. Τσίπρας θα το τραβήξει ως την τελευταία μέρα της αξιολόγησης και όταν ο κόσμος θα έχει απηυδήσει, στο παρά πέντε, θα υπογράψει. «Θα πει αναγκάστηκα να υπογράψω και ο κόσμος θα πει ανάσανα».

Οι αριθμοί αδυσώπητοι. Ανεργία, μετανάστευση, λουκέτα, φτώχεια, απόγνωση κατακλύζουν καθημερινά τους Έλληνες Πολίτες με τις δικές σας επιλογές. Δεν έχετε το πολιτικό σθένος να πείτε ειλικρινά στους πολίτες που σας τίμησαν με την ψήφο τους, ότι τους λέγατε και τους λέτε ψέμματα. Χαμένοι στην ιδεοληψία, την ανικανότητα και την αναξιοπιστία παίζετε για ακόμα μία φορά, την τύχη της χώρας μας στα ζάρια. Αν θέλετε να κάνετε νέο δημοψήφισμα, να το κάνετε όταν όλοι σας, εντός ΣΥ.ΡΙΖ.Α και Α.ΝΕ.Λ επιστρέψετε τα χρήματά σας στις Ελληνικές Τράπεζες. Παληκαρισμοί εις βάρος των Ελλήνων δεν χωρούν. Μιλήστε ξεκάθαρα ειλικρινά και τιμήστε την Αριστερά που εκπροσωπείτε όπως διατυμπανίζετε σε κάθε σας λέξη.

Εύλογα αναρωτιόμαστε αν είμαστε θεατές σε ένα προδιαγεγραμμένο σχέδιο, με εσάς ως ηθικούς αυτουργούς.

Η Ελλάδα είναι κομμάτι της Ευρώπης, Η Ευρώπη είναι κομμάτι της Ελλάδας.

Σταματήστε το παιχνίδι με τις ζωές μας!
Φτάνει πια

To Ποτάμι Ν.Τρικάλων

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης