"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Το Ποτάμι “φουσκώνει” στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

000

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η συζήτηση των φίλων του Ποταμιού στα Τρίκαλα, στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Gallery Art.

Ο υπεύθυνος για την καλλιτεχνική παραγωγή και πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Ορφανός, ο περιφερειακός συντονιστής θεσσαλίας Παναγιώτης Πιλάτος που παρευρέθηκε, με τους Τρικαλινούς συντονιστές του Ποταμιού, άκουσαν τις ερωτήσεις και συζήτησαν με τον κόσμο που προσήλθε.

Η συζήτηση ξεκίνησε από τη γνωστοποίηση των θέσεων του Ποταμιού για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας και τη διενέργεια των εκλογών και επεκτάθηκε σε όλους τους βασικούς άξονες του κινήματος, καθώς και στην κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών, όπως και στην αναγκαιότητα προεκλογικής δέσμευσης των κομμάτων για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Ο ομιλητές του Ποταμιού τόνισαν επίσης, τη σπουδαιότητα της εθνικής συνεννόησης για ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση, όπως και την ανάγκη να ενδυναμωθεί το Ποτάμι από φρέσκες φωνές και ανθρώπους, ώστε να παγιώσει την τρίτη του εκλογική θέση, ως μια δύναμη ψυχραιμίας και σταθερότητας για την επόμενη κρίσιμη μετεκλογική περίοδο για τη χώρα.

0000

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης