"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Γιώργου Ρωμανιά στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

romanias

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Λαϊκής Ενότητας για το ασφαλιστικό, που σκοπό έχει την πληρέστερη ενημέρωση των εργαζομένων και όλων των πολιτών για την νέα μνημονιακή επίθεση στην κοινωνική ασφάλιση ενόψει της επικείμενης μάχης για την υπεράσπιση της, η έλευση και η ομιλία του Γ. Ρωμανιά στα Τρίκαλα θεωρούμε ότι μπορεί να συμβάλει στον καλύτερο εξοπλισμό των μαχόμενων εργατικών και λαϊκών δυνάμεων.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Γ. Ρωμανιά ορίστηκε ως εξής:

-Στη 1.30 το μεσημέρι της Δευτέρας 18/1, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων, στο Δημαρχείο.

-Στις 2.30 το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με το ΔΣ της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων στα γραφεία της, στην οδό Απόλλωνος.

-Στις 6.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση στο Δημαρχείο Τρικάλων με θέμα «η κοινωνική ασφάλιση στη μέγγενη των μνημονίων».

Καλούμε όλους τους πολίτες του Νομού να πάρουν μέρος στην εκδήλωση.

Η Λαϊκή Ενότητα διατρανώνει σε κάθε κατεύθυνση: Η επιχείρηση της πλήρους κατεδάφισης της κοινωνικής ασφάλισης και της λεηλασίας της περιουσίας και των αποθεματικών των ασφαλιστικών μας ταμείων θα αποκρουστεί από την παλλαϊκή αντίσταση!

Το νέο αντιασφαλιστικό μνημονιακό νομοσχέδιο δεν θα περάσει! Όλοι στους δρόμους, όλοι στον αγώνα! Να υπερασπιστούμε, να διευρύνουμε και να διασφαλίσουμε τις κατακτήσεις και τα δικαιώματά μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης