"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Το πρώτο Τρικαλινό χριστιανικό talent show

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Το πρώτο «χριστιανικό» τάλεντ σόου τραγουδιού διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών δίνοντας τη δυνατότητα σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου αλλά και λυκείου να αναδείξουν το ενδεχόμενο ταλέντο τους στο τραγούδι, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στο ποιοτικό ελληνικό τραγούδι και να εκφράσουν τον εσωτερικό τους κόσμο.

Ο διαγωνισμός θα γίνει σε δύο στάδια. Αρχικά κάθε ενορία και κάθε κατηχητικό σχολείο θα επιλέξει κατά την κρίση της τα παιδιά που θα προκριθούν στο δεύτερο στάδιο. Αυτά που θα περάσουν στη δεύτερη φάση από κάθε ενορία θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό μαζί με παιδιά όλων των ενοριών.

Το πρώτο live να είναι προγραμματισμένο για τις 18 Δεκεμβρίου στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρικάλων ενώ θα ακολουθήσουν άλλα τέσσερα μεταξύ των οποίων και ο μεγάλος τελικός.

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να διαγωνιστούν σε διάφορες κατηγορίες τραγουδιών, όπως παιδικά, έντεχνα, παραδοσιακά, ελαφρολαϊκά, ελλην. κινηματογράφου κλπ και θα πρέπει να ερμηνεύσουν τα τραγούδια με τρεις τρόπους: μονωδία, ντουέτο και χορωδιακή ερμηνεία.

Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής, και για πρακτικούς λόγους, θα γίνει ακρόαση των παιδιών που θα προκριθούν από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, για να επιλεγούν όσοι θα συνεχίσουν.

Στη βαθμολόγηση θα ληφθεί υπόψη όχι μόνο το φωνητικό ταλέντο των μικρών τραγουδιστών, αλλά και η επαφή τους με το κοινό κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στο live, όπως και ο βαθμός δυσκολίας του τραγουδιού.

Η βαθμολογία θα προκύψει κατά 60% από την κριτική επιτροπή και κατά 40% από την βαθμολογία του κοινού που θα παρακολουθεί τον διαγωνισμό.

Οσο για το έπαθλο όλοι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά, ενώ οι τρεις πρώτοι σε βαθμολογία ανά κατηγορία θα κερδίσουν πλούσια δώρα.

kathimerini.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης