"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Το Σάββατο στο «Ποσειδώνιο» η επίσημη ανακήρυξη συνδυασμού και προγράμματος της Λένας Χαλβατζά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση «Ο Τόπος μας το Αύριο» προσκαλεί το σύνολο των δημοτών του Δήμου Φαρκαδόνας να παραστούν στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί στις 9 το βράδυ στο κοσμικό κέντρο «Ποσειδώνιο»  της Φαρκαδόνας

Στοχεύοντας στην Ισότητα των δημοτών, με διαφάνεια στη λειτουργία του Δήμου Φαρκαδόνας, με ίσες ευκαιρίες για ανάπτυξη σ’ όλες τις Δημοτικές Ενότητες, για προσφορά στο Κοινωνικό Σύνολο, με Αξιοκρατία και προπάντων λογοδοσία, ρίχνεται πλέον και επίσημα στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, το Σάββατο 20 Απριλίου, η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας κα Ελένη Χαλβατζά.

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση «Ο Τόπος μας το Αύριο» προσκαλεί το σύνολο των δημοτών του Δήμου Φαρκαδόνας να παραστούν στην εκδήλωση της ανακήρυξης του συνδυασμού και του προγράμματος που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 9 το βράδυ στο κοσμικό κέντρο «Ποσειδώνιο»  της Φαρκαδόνας.

Καλεί όλους τους πολίτες να δώσουν την μάχη της αλλαγής μέχρι και την τελευταία στιγμή, με «όπλα» την τιμιότητα και την ειλικρίνεια. Με συμμάχους τους πολίτες που αποτελούν την δύναμη να αλλάξει ο τόπος μας.

Ένας τόπος με αρκετά συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία παραμένουν σε αδράνεια ή στην αφάνεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης