"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Το σχόλιο του Δημάρχου για την αποχώρηση των προσφύγων και ο τραβεστί της τοπικής ειδησεογραφίας!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σχόλιο για την αποχώρηση των προσφύγων από τα Τρίκαλα για την Λάρισα έγραψε ο Δήμαρχο των Τρικάλων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου στο Faecebook, ενώ κάνει λόγο και για τραβεστί  τοπικής ειδησεογραφίας!

«Και τώρα τί θα κάνουμε χωρίς “βαρβάρους”; Οι… “Άραβες κατακτητές” του Φρουρίου φύγανε ήρεμα, «αμαχητί», όπως ακριβώς ήρθανε, συνεχίζοντας το ταξίδι τους προς το άγνωστο. Φύγανε αλλά δείξανε με τον πιο κραυγαλέο τρόπο στην τοπική κοινωνία ότι είναι άνθρωποι όπως και εμείς, παιδιά, γυναίκες, νέοι, οικογένειες…

Δεν είναι ζόμπι, μαχαιροβγάλτες, κλέφτες, λεπροί. Δεν ήρθαν να δημιουργήσουν προβλήματα αλλά απλώς να περιμένουν καρτερικά τους “μεγάλους” να αποφασίσουν για τη τύχη τους.

Φύγανε αλλά μας βοηθήσανε να δείξουμε στους ίδιους μας τους εαυτούς ότι τελικά, παρά την αρχική αμηχανία, παρά τα προβλήματα και τη φτώχεια μας, είμαστε μια ιδιαίτερη κοινωνία που μπορεί να δώσει πραγματική αγάπη.

Φύγανε γράφοντας μια ακόμη σελίδα στην ιστορία του Φρουρίου, που έστω και για 20 ημέρες, προστάτεψε 200 ανθρώπους. Φύγανε και αφήσανε εκτεθειμένο τον τραβεστί της τοπικής ειδησεογραφίας, που τώρα μάταια προσπαθεί να δικαιολογηθεί για το παραλήρημά του.

Και η Ελλάδα συνεχίζει να μιλά για τα Τρίκαλα»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης