"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.4 C
Trikala

” Το ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ φταίει για όλα; “

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αν ο κ. Λάππας ειλικρινά επεδίωκε να αναζητήσει τις αιτίες και τις ευθύνες για την εκλογική του ήττα το 2014 , θα ήταν προτιμότερο να μην κάνει 4 ολόκληρα χρόνια για να συγκαλέσει τη δημοτική του παράταξη.

Αν ο κ. Λάππας και οι συνεργάτες του αναγορεύουν το ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ  ως τον βασικό υπαίτιο της εκλογικής τους ήττας αυτής, επειδή την περίοδο της δημοτικής τους αρχής άσκησαμε έντονη και ξεκάθαρη αντιπολίτευση αρχών στις πολιτικές των μνημονίων και του εναγκαλισμού τους με τους Σαμαροβενιζέλους, τότε τους ευχαριστούμε πολύ για τα καλά τους λόγια.

Με τις εξής όμως διαφοροποίησεις:Ούτε μονόπλευρο αντιπολιτευτικό αγώνα ασκήσαμε, ούτε καρακιτσαριό της πολιτικής διατελέσαμε.Και αυτό το γνωρίζει ο κάθε καλόπιστος πολίτης.
Απλά τιμήσαμε το ρόλο που ο τρικαλινός λαός μας ανέθεσε, όπως το κάνουμε και μέχρι σήμερα άλλωστε, όταν ο Λάππας και οι συνεργάτες του έχουν “κάνει γαργάρα” τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο και μαζί με τον κ. Παπαστεργίου συμπλέουν ουσιαστικά σε όλα τα βασικά ζητήματα της διακυβέρνησης του, ως δυο πολύ αγαπημένες συμπεθέρες που προσποιούνται ότι δεν συμπαθιούνται αλλά κατά βάθος η μία στηρίζει την άλλη για να μην πέσουν.
Αντιλαμβανόμαστε ότι μια παράταξη σε αποδρομή αδυνατεί να ασκήσει αντιπολίτευση, όπως παραδέχθηκαν άλλωστε και οι φίλοι της “ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ”, αλλά για να κάνεις αντιπολίτευση πρέπει να έχεις και ένα διαφορετικό όραμα για το Δήμο από αυτό που υλοποιεί σήμερα ο κ. Παπαστεργίου και αυτό δεν βλέπουμε ούτε να το διαθέτουν, ούτε να το αποκτούν, όσες ανακατατάξεις στο επίπεδο των προσώπων και αν επιδιώξουν να φέρουν.
Δεν φταίμε όμως εμείς …. ΚΑΙ για αυτό!!!

Το γραφείο τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης