"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Το χει πολύ, ο Καρδιτσιώτης να τα πάρει στο κρανίο…

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΦΘΑΣΑΜΕ αισίως στο Δεκέμβρη και τα πράγματα εξακολουθούν να είναι σκούρα! Σαν το δασος στο… Μέλανα Δρυμό όταν πέφτει το σούρουπο είναι η ατμόσφαιρα! Μαύρη κι άραχνη δηλαδή!

ΠΕΡΑ από τους δεκάδες καθημερινούς θανάτους συνανθρώπων μας, πέρα απο την ταλαιπωρία χιλιάδων άλλων, πέρα από την αγωνία για το τι ξημερώνει σ’ ενα ξεχαρβαλωμένο σύστημα υγείας, έχουμε και την οικονομική καταστροφή! Ο,τι δηλαδή απέμεινε όρθιο από την οκταετή “μνημονιακή μεταρρύθμιση”!

ΕΜΕΙΣ μάλιστα, εδώ στο κέντρο της Ελλάδας, έχουμε και το κερασάκι στην τούρτα! Είμαστε και… φρεσκολουσμένοι από τα γάργαρα λασπόνερα του Καράμπαλη και του Καλέντζη που μπήκαν στα σπίτια και στα μαγαζιά μας στις 18 Σεπτεμβρίου!

ΚΟΚΤΕΙΛ τεκίλα δηλαδή!!! Ας κάνουμε τον συλλογισμό για να το νιώσουμε καλύτερα. Ένας Καρδιτσιώτης με οικογένεια, εκείνο το βράδυ είδε να καταστρέφεται το σπίτι του, το μαγαζί του, το αυτοκίνητο και ό,τι είχε σε οικιακό και επαγγελματικό εξοπλισμό. Αμέσως μετά δηλαδή το πρώτο “λουκέτο”.

ΠΑΝΩ που πάλευε ενάμισι μήνα να ξελασπώσει, για να μπορεί να μείνει σπίτι, να φτιάξει το μαγαζί του, να λαδώσει το έντερό του με κανα πιάτο φαί, του ρχεται καπάκι το δεύτερο “λουκέτο” και χρειάζεται άδεια κυκλοφορίας για να πάει στην τουαλέτα!

ΟΛΟ αυτό το διάστημα ακούει διαγγέλματα και βλέπει ειδικούς τηλεστάρ λοιμωξιολόγους να του κουνάνε το δάχτυλο για την ατομική ευθύνη! Επίσης βλέπει αντί για γιατρούς, χιλιάδες αστυνομικούς έξω μέρα νύχτα να καραδοκούν, να μοιράζουν πρόστιμα και να συλλαμβάνουν ακόμη και πισθάγκωνα κόσμο, για την προστασία της… υγείας του!

ΕΝΩ έχει πληρώσει από τότε που γεννήθηκε ένα σκασμό λεφτά για την ασφάλισή του, φοβάται να πάει ακόμη και για εξέταση αίματος, διότι μπορεί να γυρίσει σπίτι με καμια δεκαριά ενδονοσοκομειακά μικρόβια, ενώ για κορωνοϊό δεν το συζητάμε, αν τύχει και κολλήσει, ξέρει πως θα πρέπει να έχει άκρες στην… καγκελαρία για να διασφαλίσει ένα κρεβάτι το οποίο αν διαθέτει μασκα οξυγόνου, το βαφτίζουν ΜΕΘ!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ στιγμή κι ενώ δεν έχει πάρει ούτε τα 600 ευρώ από το Δήμο (υπάρχουν, λέει νομικές ασάφειες!), του ‘ρχονται λογαριασμοί, ΕΝΦΙΑ (αυτό που θα καταργούνταν), εφορίες, τέλη κυκλοφορίας (για αμάξι που καταστράφηκε), νερό (αυτό που χρησιμοποίησε για να ξελασπώσει!), ΔΕΗ (μεσω της οποίας χρηματοδοτεί και την καταστροφή των βουνών με τις ανεμογεννήτριες) και χίλια δύο άλλα…

ΜΕΤΑ απ’ όλα αυτά ανοίγει την τηλεόραση και βλέπει τον πρωθυπουργό να κάνει ποδηλατάδα αμάσκωτος και τον άλλον να νοσταλγεί τη βίλα του στη Γερμανία!!!

Ε, ΠΕΙΤΕ μου τώρα εσείς! Το χει πολύ, ο Καρδιτσιώτης να τα πάρει στο κρανίο, να καβαλήσει ένα πρωί την… Αστον Μάρτιν του και να κόψει πέρα για το Μπάντεν – Μπάντεν;


Θ.Κατσάρας

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αστον αυτόν να πάει στο μπάτε μπάτη , εμείς με το DATSUN PICUP θα κόψουμε κατά μεριά Moncieur Nicholas που έχει παραδίπλα και την Καϊτσα με τα ιαματικά μπάνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης