"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

“Το success story έχει καταρρεύσει”

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο ΚΑΠΗ από την Ο.Μ. Φαρκαδόνας του ΣΥΡΙΖΑ, στα πλαίσια των δράσεων που έχουν προγραμματιστεί για την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Στην εκδήλωση, όπου παραβρέθηκαν πολλοί κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Φαρκαδόνας, δόθηκε η δυνατότητα για έναν ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, η βουλευτίνα Λάρισας, Ηρώ Διώτη, που ήταν και η κεντρική ομιλήτρια, ανέλυσε τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ, μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις και τόνισε ότι, ακόμη και μετά την ψήφο εμπιστοσύνης, η κυβέρνηση δε βγήκε κερδισμένη.
Συγκεκριμένα επεσήμανε: “Το success story έχει καταρρεύσει, ενώ το μνημόνιο έχει παγιωθεί, αφού απλά μετονομάζεται σε “προληπτική γραμμή πίστωσης” και η εφαρμογή του συνεχίζεται.
Ο δρόμος είναι δύσκολος και μόνο με τη συμμετοχή του κόσμου και την ενεργοποίησή του μπορεί να σταθεί μια κυβέρνηση της Αριστεράς και να διεκδικήσει τη ρήξη με το υφιστάμενο σύστημα και την ανατροπή του”, ενώ η βουλευτίνα Τρικάλων, Παναγιώτα Δριτσέλη, απ΄ τη μεριά της, ανέφερε ότι:
« Τα άμεσα μέτρα που εξαγγέλθηκαν στη Θεσσαλονίκη από τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ως στόχο να απαντήσουν στα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα και να δημιουργήσουν ένα θετικό σοκ στην καταρρακωμένη ελληνική οικονομία. Ο πανικός που προκλήθηκε στην συγκυβέρνηση, μετά την ανακοίνωσή τους, είναι ενδεικτικός του πόσο αυτό το πρόγραμμα αγκαλιάστηκε από την ελληνική κοινωνία».

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τις δράσεις του, με επόμενο σταθμό την Πύλη, την Παρασκευή 31/10, στις 7:30 μμ στο Δημαρχείο, με ομιλητή τον Παναγιώτη Ρήγα, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα πολιτικά παιχνίδια της κυβέρνησης η Αριστερά απαντά με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις που θα βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο και θα επανεκκινήσουν την οικονομία.

Από το Γραφείο Τύπου

Τρίκαλα 27-10-2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης