"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Τράπεζα Θεσσαλίας: Η πανδημία ίσως αναβάλει τις εκλογές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν οι εκλογές στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας για την ανάδειξη νέας διοίκησης, ενώ την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου πρόκειται να διεξαχθεί η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση μέσω διαδικτύου.

Ήδη έχουν κατατεθεί οι σχετικές υποψηφιότητες για το νέο διοικητικό συμβούλιο οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν από την τράπεζα.

Παρόλα αυτά οι συνθήκες της πανδημίας που διαρκώς επιδεινώνονται στην περιοχή της Θεσσαλίας, δεν αποκλείεται να οδηγήσουν την τράπεζα στην απόφαση να αναβάλει τις εκλογές του Νοεμβρίου για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Ακριβώς αυτό συνέβη στην γειτονική Ήπειρο όπου η εκεί ομώνυμη συνεταιριστική τράπεζα που εδρεύει στα Ιωάννινα, ανέβαλε τις εκλογές για το νέο Δ.Σ. οι οποίες επρόκειτο να διεξαχθούν την Κυριακή 25 Οκτωβρίου.

Κάτι επίσημο από την πλευρά της τράπεζας Θεσσαλίας δεν υπάρχει, αλλά οι πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr αναφέρουν ότι οι κακές εξελίξεις στο θέμα του Covid-19 που μετά τα Τρίκαλα βύθισαν χθες και τη Λάρισα στην πορτοκαλή ζώνη, προβληματίζουν τη διοίκηση της τράπεζας που εξετάζει και το ενδεχόμενο αναβολής των εκλογών.

Κώστας Τόλης thessaliaeconomy.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης