"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Τρία χρόνια Εργατικές Κατοικίες Σωτήρας -Οι οικιστές γιόρτασαν την ίδρυση του οικισμού

lafarm

Σχετικά άρθρα

SOTIRA A
Τρία χρόνια από την παραλαβή των σπιτιών τους οι οικιστές των Εργατικών Κατοικιών της Σωτήρας γιόρτασαν το περασμένο Σάββατο το βράδυ την ίδρυση του οικισμού. Μία επετειακή εκδήλωση που καθιερώθηκε και σκοπός είναι να γίνει θεσμός για τον οικισμό και τους οικιστές. Μία γιορτή που στόχο έχει την καλύτερη γνωριμία των ανθρώπων που μένουν εδώ και τη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων. Μακριά από τα προβλήματα και την καθημερινότητα, το Σάββατο το βράδυ βρέθηκαν στην πλατεία του οικισμού κάτοικοι, φίλοι και γνωστοί για να διασκεδάσουν με πολύ χορό.
Ευτυχώς ο καιρός κράτησε και παρά τις δυσοίωνες μετεωρολογικές προβλέψεις η βροχή δεν χάλασε τη γιορτή. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης εμφανίστηκε το παιδικό τμήμα του χορευτικού του Πολιτιστικού Συλλόγου του Ριζώματος, το παιδικό τμήμα ζούμπας του Συλλόγου των Εργατικών Κατοικιών καθώς επίσης και το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του οικισμού (με χοροδιδάσκαλο την Ευαγγελία Γρηγορίου).
SOTIRA B
Τη γιορτή διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών Σωτήρας (ΕΡΚΑΣ) και πέραν του συμβολικού της χαρακτήρα είχε και ουσιαστικό καθώς τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τη διαμόρφωση της πλατείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων. Τούτο επιβεβαίωσε κι ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του Δήμου Τρικκαίων Γιάννης Κωτούλας ο οποίος παραβρέθηκε στη γιορτή.
Να σημειωθεί ότι σε μία κίνηση αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο τα πώματα από νερά κι αναψυκτικά που συγκεντρώθηκαν θα παραδοθούν στο περιφερειακό σύλλογο με Αναπηρία Αρωγή για την απόκτηση αναπηρικού αμαξιδίου. Μία προσπάθεια που θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.
Η εκδήλωση έκλεισε με χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
SOTIRA G

SOTIRA D

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης