"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Τρίκαλα – Άγριο ξύλο μεταξύ ποδοσφαιριστών | ΒΙΝΤΕΟ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πολλά γκολ (3-3) και τρομερό ξύλο περιελάμβανε το ματς ανάμεσα στη Νίκη Καρυών και τον Άγιο Οικουμένιο για το τοπικό πρωτάθλημα του Νομού Τρικάλων.
Αμέσως μετά το τέλος της χορταστικής αναμέτρησης οι παίκτες των δύο ομάδων συνεπλάκησαν και αντάλλαξαν μπουνιές και κλωτσιές.
Δείτε το βίντεο του tricalascore.gr…

 

Κοινή ανακοίνωση Καρυών – Αγ. Οικουμενίου

Από κοινού με αφορμή τα επεισόδια τα οποία έλαβαν χώρα στο γήπεδο Καρυών, οι ομάδες της Νίκης Καρυών και του Αγίου Οικουμενίου εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

« Όσο αφορά τα γεγονότα στο γήπεδο Καρυών μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης των δύο ομάδων,οφείλουμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για την έκταση που έλαβε το όλο θέμα.
Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη απ΄ όλους για το άσχημο θέαμα το οποίο δυσφήμισε το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο και γενικότερα το νομό Τρικάλων,όπως επίσης προσέβαλε τα αθλητικά ιδεώδη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Οι ομάδες μας Νίκη Καρυών και Αγ.Οικουμένιος παίρνοντας σαν παράδειγμα προς αποφυγή τις θλιβερές αυτές εικόνες, υπόσχονται και δεσμεύονται πως από δω και έπειτα οι συμπεριφορές τους εντος και εκτος αγωνιστικών χώρων θα ειναι εφάμιλλες των αθλητικών ηθών και αξιών.»

Εκ μέρους των διοικήσεων και των ποδοσφαιριστών της Νίκης Καρυών και Αγ.Οικουμενίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης