"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Στα Τρίκαλα έγιναν οι πλειστηριασμοί – Με καταλήψεις τραπεζών απαντά το κίνημα κατα των πλειστηριασμών – Αυτεπάγγελτη η δίωξη απαντά η κυβέρνηση όσων εμποδίζουν Πλειστηριασμούς

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε συμβολικές καταλήψεις τραπεζών στα Τρίκαλα αποφάσισε να προχωρήσει το Κίνημα κατα των Πλειστηριασμών . Αυτό ανακοίνωσαν στην trikkipress και σύντομα όπως είπαν αναμένεται η υλοποίηση της απόφασης . 

Χθες Τετάρτη διεξήχθησαν κανονικά στα Τρίκαλα οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί ακινήτων . Ισχυρή αστυνομική δύναμη στον χώρο των δικαστηρίων , παρόντα και τα μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών . Διαμερίσματα και αγροτεμάχια είχε το  μενού ….με τα μέλη του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών να ανανεώνουν το ραντεβού τους σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί για συμβολικές καταλήψεις τραπεζών της πόλης των Τρικάλων.

Εν τω μεταξύ κατατέθηκε στη βουλή τροπολογία με την οποία προβλέπεται αυτεπάγγελτη δίωξη σε όποιον προκαλεί απλή σωματική βλάβη ή απειλεί με βία ή άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη υπάλληλο πλειστηριασμού που διενεργείται κατά τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης. Πρόκειται για τη ρύθμιση που καλείται να ανάψει το πράσινο φως, ώστε να συνεχίσουν οι συμβολαιογράφοι τους πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία. Υπενθυμίζεται ότι οι τελευταίοι, αναμένοντας την ψήφιση της τροπολογίας, ανέστειλαν για τρεις εβδομάδες τους πλειστηριασμούς με φυσική διαδικασία (οι ηλεκτρονικοί θα γίνουν κανονικά), με εξαίρεση αυτούς που αφορούν σε ιδιώτες. 

Πλειστηριασμοί και αξιολόγηση

Η εξέλιξη του θέματος των πλειστηριασμών συνδέεται άμεσα με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, αφού αποτελεί προαπαιτούμενο, ενώ είναι κρίσιμο και για να περάσουν οι τράπεζες τα στρες τεστ των αρχών του 2018 με δεδομένο ότι ο στόχος είναι με 18.000 πλειστηριασμούς να μειωθούν τα «κόκκινα δάνεια» κατά 11,5 δις. το επόμενο δωδεκάμηνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης