"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Τρίκαλα – Δεν πέφτουμε απ’ τα σύννεφα , όλα επιτρέπονται!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αφόρητες πιέσεις δέχεται εσχάτως Δήμαρχος περιφερειακού Δήμου, να δεχτεί στους κόλπους του συνδυασμού του υπερφιλόδοξο Δημοτικό σύμβουλο, που έχει μείνει άστεγος πολιτικά, μετά την οριστική απόσυρση του αρχηγού του από τα κοινά.
Πάνω από δύο πολιτικά πρόσωπα και γραφεία, δίνουν το νυν υπέρ πάντων αγών , για να καμφθούν οι αντιδράσεις των στελεχών του συνδυασμού του τοπικού άρχοντα , που δεν θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστό τον λεγάμενο.
To κακό για τον γεμάτο έπαρση ορφανό, είναι ότι στο παρελθόν εξύβριζε δημοσίως το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του ,που συμβουλεύουν τον επικεφαλής του συνδυασμού τους και σίγουρο ξανά Δήμαρχο, μετά τις εκλογές του Μαΐου, να αρνηθεί οποιαδήποτε συνεργασία.
Κι αυτό  το  αναφέρουν, γιατί γνωστός πανούργος και δολοπλόκος πάτρωνας του εν λόγω  , πρότεινε να κατέβει με δικό του συνδυασμό το πουλέν του, με τη δέσμευση ότι θα συνεργαστούν  την επομένη των εκλογών .
Τον ίδιο πονοκέφαλο δεν φαίνεται να είχε άλλος αυτοδιοικητικός άρχοντας,που έκανε άμεσα δεχτεί, την επιθυμία των οικονομικά εύρωστων  πεθερικών κλαρινογαμπρού,  να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ο φέρελπις επιστήμων και πολιτικός ανήρ του τόπου .
Τα λεφτά είναι πολλά πόπολο, θα έλεγε στα Τρίκαλα  σήμερα, ο Σπ, Καλογήρου.
Μ ` αυτά κι άλλα πολλά που θα ακολουθήσουν, ας ακούσουμε τον λαικό φιλόσοφο και φωτορεπόρτερ της Ασκληπιού κ.Ηλία Βασιλό : Να μας ζήσουν τα μπλάρια…
Mαυρογιαλούρος..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης