"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Τρίκαλα – Δημήτρης Κουτσούμπας : Έρχονται σκληρά μέτρα για τον Ελληνικό λαό…

lafarm

Σχετικά άρθρα

koytsoympas trikala
Με αρκετά μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, που κορυφώθηκαν με αποκάλυψη ενθηματικής πλάκας, και με ομιλία στα Μ. Καλύβια, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ για την απότιση φόρου τιμής στον Αρη Βελουχιώτη.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Παρόντος του ΓΓ του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας της ΚΕ του κόμματος, τιμήθηκε η προσωπικότητα που έχει αποκατασταθεί πολιτικά αλλά όχι κομματικά – με συγκεκριμένο βεβαίως σκεπτικό – από το ΚΚΕ: ο Αρης Βελουχιώτης, που λίγα μέτρα από το σημείο ομιλίας του κ. Κουτσούμπα, μαζί με τον Τζαβέλλα, αντιμετώπισαν τη σφαγιαστική λογική της περιφοράς και έκθεσης των κομμένων κεφαλιών τους. Αυτοί, που πολέμησαν ενάντια στον κατακτητή.
koytsoympas
Οι εκδηλώσεις είχαν ξεκινήσει πριν ημέρες με εκθέσεις φωτογραφίας και ομιλίες σε συγκεκριμένες περιοχές, ενώ η εκδήλωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου είχε και μουσικό πρόγραμμα. Ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στις ιδέες της αντίστασης, της κοινωνικής απελευθέρωσης και στους αγώνες του λαού μας, ενώ η συγκίνηση κορυφώθηκε, όταν αποκάλυψε την πλάκα για τον Αρη και όταν – για πρώτη φορά γραμματέας του ΚΚΕ – κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των ηρωικών 5 τρικαλινών ΕΠΟΝιτών.

Στην ομιλία του αργότερα στα Μ. Καλύβια ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στην πολιτική κατάσταση και ειδικά στην ανάγκη αντίστασης του λαού στη βάση των απόψεων του ΚΚΕ, μπροστά στα παιχνίδια των ιμπεριαλιστών και στις λυκοσυμμαχίες εντός ΕΕ με φόντο την Ελλάδα.

koytsoympas

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης