"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Τρίκαλα- Δύο συλλήψεις για λαθραίο καπνό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνελήφθησαν, σήμερα το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ένας 63χρονος και μία 45χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά σε κεντρικό σημείο της πόλης τον 63χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με αφορολόγητο καπνό, κομμένο και κατάλληλο για κάπνισμα, βάρους (31) γραμμαρίων.
Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν είκοσι δύο νάιλον συσκευασίες με αφορολόγητο καπνό, κομμένο και κατάλληλο για κάπνισμα, συνολικού βάρους (10.850) γραμμαρίων.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 63χρονος είχε προμηθευτεί τις προαναφερόμενες ποσότητες καπνού από την 45χρονη ομοεθνή του, η οποία εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη.
Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία της 45χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι συσκευασίες με λαθραίο καπνό, κομμένο και κατάλληλο για κάπνισμα, συνολικού βάρους (10.000) γραμμαρίων.
Οι κατασχεθείσες ποσότητες καπνού θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης